Nieuwe site voor The Legend of Zelda: Skyward Sword is nu geopend


31-10-2011

31 oktober 2011 – Als je fan bent van Zelda, dan staat 18 november vast in je agenda als de dag dat Links grootste avontuur tot op heden in de winkels ligt, exclusief voor Wii. Maar als deze datum nog te ver weg lijkt, ben je vast blij om te lezen dat je reis vanaf vandaag begint op de officiële site van The Legend of Zelda: Skyward Sword.


 

Daarnaast vervolgt Link, na de onthullingen over Eldin Volcano van vorige week, zijn epische avontuur door terug te keren naar Eldin Volcano en daar nieuwe delen van de plattegrond te ontdekken. Spelers kunnen graven naar nieuwe voorwerpen en een nieuwe manier vinden om door dit gloednieuwe gebied te reizen. De volgende nieuwe spelelementen worden onthuld:

Terugkeer naar Eldin Volcano en de Fire Sanctuary: Link reist terug naar dit vulkanische gebied en vindt zijn weg naar de Fire Sanctuary, een kerker op de top van de vulkaan.

Nieuw voorwerp: In de Fire Sanctuary krijgt Link weer een nieuw voorwerp – de Mogma Mitts. Door hiermee in zachte plekken in de grond te graven, krijgt hij toegang tot tunnels en kan hij de ondergrondse gebieden van deze kerker verkennen.

Een nieuwe wending: Wanneer Link zijn zoektocht naar Zelda™ voortzet en zich een weg baant door dit verraderlijke gebied, schudt een enorme uitbarsting van de vulkaan zijn plannen stevig door de war.

Meer fun in de lucht: Wanneer Link terugkeert naar Skyloft, kan hij zich vermaken met allerlei nieuwe activiteiten, inclusief Pumpkin Pull, een uitdagend behendigheidsspel waarin je op vliegende pompoenen moet schieten.

 

Vooraf aan de Europese lancering op 18 november blijft Nintendo de fans voorzien van details en informatie over het spel.

The Legend of Zelda: Skyward Sword komt beschikbaar als Limited Edition-bundel met een exemplaar van het spel, een cd met orkestuitvoeringen van The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony-concerten en een zeldzame gouden* Wii-afstandsbediening Plus-controller die is versierd met de ‘Hylian Crest’, oftewel het wapen van Hyrule. Bestel het spel nu al, om teleurstelling te voorkomen.

Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda: Skyward Sword naar www.legendofzeldaskywardsword.nl

Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda naar www.nintendo.nl/zelda

Ga voor meer informatie over de 25e verjaardag van The Legend of Zelda naar www.zelda25.nl

Noot voor de redactie:
*De voorraad is beperkt. Deze bundels worden voornamelijk verstrekt aan fans die het spel vooraf bestellen bij de bekende retailkanalen in Nederland. Het is mogelijk dat een deel van de voorraad na afloop van de bestelperiode in winkels wordt verkocht. The Legend of Zelda: Skyward Sword kan vooraf worden besteld met of zonder een Wii-afstandsbediening Plus. Om het spel te kunnen spelen, moet de speler beschikken over een Wii-afstandsbediening Plus of een Wii-afstandsbediening™ met Wii MotionPlus™-accessoire. The Legend of Zelda: Skyward Sword kan vooruitbesteld worden met of zonder Wii-afstandsbediening Plus. Spelers hebben in ieder geval een Wii-afstandsbediening Plus of Wii-afstandsbediening™ met Wii MotionPlus™-accessoire nodig om het spel te kunnen spelen.