• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo 3DS-ambassadeurs kunnen vanaf vandaag tien gratis Virtual Console-spellen downloaden


    01-09-2011

     

    UPDATE: Gebruik onze nieuwe online tool om te zien of je in aanmerking komt voor het Nintendo 3DS-ambassadeursprogramma.

     

    1 september 2011 - Fans die de Nintendo 3DS hebben gekocht vóór 12 augustus 2011 worden door Nintendo voor hun enthousiasme beloond met tien gratis NES-spellen. Deze klassiekers kunnen vandaag in de Nintendo eShop worden gedownload als onderdeel van het Nintendo 3DS-ambassadeursprogramma*. Al je oude favorieten zijn terug en helemaal gratis. Wat dacht je van titels als Super Mario Bros, The Legend of Zelda, NES Open Tournament Golf, Donkey Kong Jr., Metroid en Mario & Yoshi, om er maar eens een paar te noemen! En daarmee hoeven je nostalgische spelervaringen nog lang niet te eindigen, want er komen later dit jaar nog tien Virtual Console-versies van Game Boy Advance-spellen beschikbaar voor je Nintendo 3DS

    Iedereen die de Nintendo 3DS heeft aangeschaft en de Nintendo eShop bezocht of de recente systeemupdate heeft uitgevoerd vóór 12 augustus komt in aanmerking voor het Nintendo 3DS-ambassadeursprogramma en kan de spellen downloaden in de Nintendo eShop. Raak hier het menupictogram aan, kies voor INSTELLINGEN EN MEER en dan voor GEDOWLOADE TITELS. Vergeet naast de titels niet om ook het Nintendo 3DS-ambassadeurscertificaat te downloaden, zodat je later dit jaar meer informatie krijgt over de tien gratis Virtual Console Game Boy Advance-titels die je later dit jaar via SpotPass kunt downloaden.

    Hieronder vind je meer informatie over de gratis NES-spellen die Nintendo 3DS-ambassadeurs kunnen downloaden voor de Virtual Console van de Nintendo 3DS:

    Super Mario Bros.™
    Al meer dan twintig jaar rennen en springen Mario en Luigi onvermoeibaar door grotten en kastelen, en weten ze spelers uit de hele wereld te vermaken. Spring op Goomba’s en kruip door pijpen. Eet paddenstoelen en vuurbloemen, en ontdek of herontdek de populairste videogame ooit!

    The Legend of Zelda™
    De moedige Link begint aan een gevaarlijke reis door de fantasiewereld Hyrule. Gebruik je zwaard, je schild en vooral je verstand om de acht fragmenten van de Triforce te verzamelen en prinses Zelda te redden. The Legend of Zelda is het eerste deel uit een van de populairste avonturenseries aller tijden.

    Zelda II: The Adventure of Link™
    Deze opvolger van het origineel, The Legend of Zelda™, is beroemd vanwege de nieuwe koers die het uitzet voor de Zelda-serie, en introduceert elementen die je ook tegenkomt in latere Zelda-spellen. In Zelda II™: The Adventure of Link™ gaat Link op pad om de Triforce van Moed te zoeken en princes Zelda te verlossen van de vloek van eeuwige slaap die een boosaardige tovenaar over haar heeft uitgesproken.

    NES Open Tournament Golf™
    Sla af met Mario (en – in de stand voor twee spelers – ook met Luigi) in deze klassieke sportsimulatie uit 1992. In NES Open Tournament Golf kun je kiezen uit drie internationale golfbanen – Groot-Brittannië, de VS en Japan – en drie verschillende speltypen: stroke play, match play en toernooien.

    Donkey Kong Jr.™
    Het is Mario eindelijk gelukt om Donkey Kong te vangen! Draai de rollen om en help Junior door de gevaarlijke jungle om de reusachtige aap te redden. Ook Donkey Kong Jr. is een tophit uit de jaren tachtig. Niet lang na de release van het succesvolle platformspel Donkey Kong, bracht Nintendo dit razendpopulaire vervolg uit, waarin Mario voor de eerste en laatste keer de rol van slechterik speelt.

    Balloon Fight™
    De NES-klassieker Balloon Fight, een succes in de arcadehallen van begin jaren ’80, geeft je de controle over een heldhaftige ballonvaarder die de ballonnen van zijn vijanden moet laten knallen voordat zij de kans krijgen hetzelfde bij hem te doen! Neerstortende vijanden klappen een parachute open, dus raak ze een tweede keer om ze in het water of de bek van een hongerige vis te doen belanden. Maar let goed op: deze vis aast ook op jou!

    Ice Climber™
    Overwin verraderlijke bergtoppen, spring over ijskloven en sla – alleen of met een vriend – beestachtige sneeuwbewoners tot pulp in deze NES-klassieker uit 1984. Gebruik je houweel om van onderaf tegen blokken te beuken en om jezelf te verdedigen tegen wilde dieren.

    Mario & Yoshi™
    Mario & Yoshi is een intens puzzelspel voor de NES waarbij je de vallende personages met elkaar moet combineren en eierschalen in elkaar moet passen om de gevangen Yoshi’s te bevrijden. Beweeg Mario heen en weer om de vallende Goombas, Boos, Bloopers en Piranha Plants op te vangen.

    Wrecking Crew™
    In de NES-klassieker Wrecking Crew verwisselt Mario zijn loodgieterspet voor een helm om in de rol te stappen van een slopende bouwvakker! Het is jouw doel om alle obstakels in elk door vijanden overspoeld level te slopen, terwijl je de meest verwoestende weg door een netwerk van ladders en steigers neemt.

    Metroid™
    Metroids – de gevaarlijkste wezens van de melkweg – zijn in handen gevallen van ruimtepiraten! Jij bent premiejager Samus en je zult jezelf een weg moeten vechten naar het binnenste van de planeet Zebes om de piratenleider Mother Brain uit te schakelen en de vrede in de melkweg terug te brengen.

    Vergeet niet de nieuwste spellen te bekijken die deze week ook als download beschikbaar komen via Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en het Wii-winkelkanaal.

    Platform: Nintendo 3DS (Nintendo DSiWare) / Nintendo DSi (Nintendo DSiWare)
    Verkrijgbaar via: Nintendo eShop / Nintendo DSi Shop
    Prijs: €5 / 500 Nintendo DSi Points respectievelijk

    *Houd er rekening mee dat wanneer begin september veel gebruikers tegelijk proberen de titels te downloaden, dit proces erg langzaam kan verlopen. Als het downloaden te lang lijkt te duren, adviseren we het later nog eens te proberen.