• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo en Namco Bandai werken samen voor lancering TEKKEN 3D PRIME EDITION in Europa


    21-12-2011

    21 december 2011 – Goed nieuws voor Europese liefhebbers van snelle actiespellen want Nintendo en NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S. maken bekend dat ze een nieuwe distributieovereenkomst hebben gesloten voor TEKKEN™ 3D PRIME EDITION. Dit spel verschijnt op 17 februari 2012 in Europa, exclusief voor Nintendo 3DS. De overeenkomst houdt in dat Nintendo verantwoordelijk is voor de verkoop, marketing en distributie van het spel in Europa en Australië en NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S. de uitgever blijft.

    In TEKKEN 3D PRIME EDITION voor Nintendo 3DS speelt het beroemde King of Iron Fist Tournament zich voor het eerst af in 3D. De unieke eigenschappen van Nintendo 3DS zorgen voor een TEKKEN-beleving met meer realisme en dynamiek. De spelers kunnen een keuze maken uit meer dan 40 personages en vechten in geheel nieuwe levels en in speciaal aangepaste levels voor Nintendo 3DS. TEKKEN 3D PRIME EDITION maakt optimaal gebruik van de Wi-Fi-eigenschappen van Nintendo 3DS en levert snelle, dynamische gevechten met indrukwekkende graphics en een snelle framerate.

    Iwata Asks

    Voor het eerst voor Nintendo 3DS vind je een CG-film (computergegenereerd beeld) op de Game Card. TEKKEN Blood Vengeance is geproduceerd door Digital Frontier (Resident Evil: Degeneration, Death Note, Appleseed) en geregisseerd door Youichi Mouri (beginfilmpjes van TEKKEN 5 en TEKKEN 6: Bloodline Rebellion). De geschiedenis en de nalatenschap van het TEKKEN-universum zijn tot een complete CG-film bewerkt. TEKKEN Blood Vengeance wordt in volledig 3D geleverd op de Game Card van TEKKEN 3D PRIME EDITION.

    TEKKEN™ 3D PRIME EDITION wordt in Europa gelanceerd op 17 februari 2012, exclusief voor Nintendo 3DS. Ga voor meer informatie naar de officiële Nintendo 3DS-site en de officiële Europese site van Namco Bandai.