• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo sluit distributieovereenkomst met NAMCO BANDAI Games voor Solatorobo Red the Hunter in Europa


  11-04-2011

  11 april 2011 – Nintendo en NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S., de ontwikkelaar en uitgever van interactieve entertainmentsoftware, maken vandaag bekend dat ze een distributieovereenkomst hebben gesloten voor Solatorobo Red the Hunter. Dit spel voor de Nintendo DS-systemen zal later dit jaar in Europa verschijnen. De overeenkomst houdt in dat Nintendo verantwoordelijk wordt voor de verkoop, marketing en distributie van het spel in Europese gebieden, inclusief Rusland en Turkije, en ook in Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland.

  Iwata Asks

  Solatorobo Red the Hunter is een Role Playing Game vol epische fantasie en actie, gesitueerd op de mythische zwevende eilanden van de Shepherd Republic. De speler neemt de rol aan van Red Savarin, een hond die in een mens kan veranderen en strijdt met enorme, robotachtige “mecha” en andere vijanden die hij tijdens het verkennen van de zwevende eilanden ontmoet.

  Iwata Asks

  Dit meeslepende avontuur komt tot leven in tekenfilmachtige beelden, geproduceerd door enkele van de grootste namen in anime en manga, zoals Nobuteru Yūki (The Vision of Escaflowne), terwijl de filmpjes zijn gemaakt door Madhouse (Marvel Anime, Ninja Scroll, DeathNote, CardCaptor Sakura).