• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Dragon Quest Monsters: Joker 2


    07-10-2011

    Als jij vrouwelijke slimes van mannelijke slimes kunt onderscheiden, dan is het heel waarschijnlijk dat er onder 7 oktober in jouw agenda al stond aangegeven dat er vanaf vandaag een nieuw avontuur beleefd kan worden - aangezien vandaag de releasedatum is voor Dragon Quest Monsters: Joker 2!

    Dit spel speelt zich af in een wereld waarin monsters gerekruteerd en getraind worden door zogeheten Monster Scouts. Jij bent zo'n Monster Scout, op een epische missie om te ontsnappen van een mysterieus eiland en deel te nemen aan een wereldkampioenschap voor Monster Scouts!

    Rekruteer monsters en stel je eigen droomteam samen. Train ze voor beurtsgewijze gevechten en leg de geheimen van het mysterieuze eiland bloot. Met meer dan 200 monsters, ontworpen door manga-legende Akira Toriyama, om te verzamelen, een enorm verhaal om doorheen te spelen en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor meerdere spelers - waaronder wekelijkse, in het echt gehouden World Monster Championship-toernooien - bevat dit spel uren aan meeslepende fun in een wereld bevolkt door fantasierijke wezens.

    Verken onze speciale site voor Dragon Quest Monsters: Joker 2 voor nog veel meer info over deze nieuwe RPG uit het Dragon Quest-universum!

    Dragon Quest Monsters: Joker 2 ligt vanaf vandaag in de winkel voor de Nintendo DS-systemen, en kan door Nintendo 3DS-eigenaren gespeeld worden in 2D.