• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nu in de winkel: Star Fox 64 3D!


  09-09-2011

  Bereid je voor op een intergalactische oorlog, zoals je die nog niet eerder in een videospel hebt meegemaakt! Gesp je in, activeer je boosters en ga de confrontatie met de verderfelijke Andross aan in Star Fox 64 3D, nu in de winkel voor Nintedndo 3DS!

  Neem plaats in de pilotenstoel van Fox McCloud, onversaagde leider van het Star Fox-team, treed in de voetsporen van zijn vader en red het sterrenstelsel. In deze compleet bijgewerkte Nintendo-klassieker bestuur je het beroemde Arwing-gevechtsvliegtuig en neem je het op tegen aanvalsgolven van vijanden die er stuk voor stuk op gebrand zijn om je neer te halen - allemaal in overtuigend 3D.

  Star Fox 64 3D introduceert intense actie, vanuit de cockpit van je gevechtsvliegtuig. Deze kan je besturen met een traditionele knoppenconfiguratie of gloednieuwe bewegingsgevoelige besturing, wat nog meeslepender is. Er zijn extra spelstanden naast de hoofdmissie en je kunt het ook opnemen tegen drie van je vrienden in de superdynamische meerspelerstand, waarin je de gezichtsuitdrukkingen van je vrienden in real-time kunt bekijken: elke grimas wordt opgenomen door de camera aan de binnenkant van de Nintendo 3DS en is constant te zien in het spel!

  Voor meer informatie, naast video's en schermafbeeldingen van het spel, kun je terecht op de officiële ste van Star Fox 64 3D Lukt het je het sterrenstelsel redden?

  Star Fox 64 3D ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS