• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek meer over The Legend of Zelda: Skyward Sword voor Wii


    21-10-2011

    21 oktober 2011 – Nintendo onthult nieuwe details over spannende gebieden, voorwerpen en mogelijkheden van The Legend of Zelda™: Skyward Sword. Het epische avontuur dat op 18 november 2011 exclusief voor de Wii™ wordt gelanceerd.

    Deze week wordt Eldin Volcano nader bekeken, naast de verbinding die het Harp-voorwerp legt tussen muziek en spel. Hierbij de nieuwe spelelementen die worden onthuld:

    • Eldin Volcano en de Mogma: Na zijn strijd met de Demon Lord Ghirahim in Skyview Temple reist Link naar Eldin Volcano. Hier maakt hij kennis met de Mogma – een nieuw ras van onderaardse wezens die dit gebied ook verkennen. De Mogma helpen Link met belangrijke voorwerpen en geven advies om zijn weg door deze vlammende omgeving te vinden.

    Iwata Asks

    Vooraf aan de Europese lancering op 18 november blijft Nintendo de fans voorzien van details en informatie over het spel.

    The Legend of Zelda: Skyward Sword komt beschikbaar als Limited Edition-bundel met een exemplaar van het spel, een cd met orkestuitvoeringen van The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony-concerten en een zeldzame gouden* Wii-afstandsbediening Plus-controller die is versierd met de ‘Hylian Crest’, oftewel het wapen van Hyrule. Bestel het spel nu al, om teleurstelling te voorkomen.

    Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda: Skyward Sword naar www.legendofzeldaskywardsword.nl

    Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda naar www.nintendo.nl/zelda

    Ga voor meer informatie over de 25e verjaardag van The Legend of Zelda naar www.zelda25.nl

    Noot voor de redactie:
    *De voorraad is beperkt. Deze bundels worden voornamelijk verstrekt aan fans die het spel vooraf bestellen bij de bekende retailkanalen in Nederland. Het is mogelijk dat een deel van de voorraad na afloop van de bestelperiode in winkels wordt verkocht. The Legend of Zelda: Skyward Sword kan vooraf worden besteld met of zonder een Wii-afstandsbediening Plus. Om het spel te kunnen spelen, moet de speler beschikken over een Wii-afstandsbediening Plus of een Wii-afstandsbediening™ met Wii MotionPlus™-accessoire. The Legend of Zelda: Skyward Sword kan vooruitbesteld worden met of zonder Wii-afstandsbediening Plus. Spelers hebben in ieder geval een Wii-afstandsbediening Plus of Wii-afstandsbediening™ met Wii MotionPlus™-accessoire nodig om het spel te kunnen spelen.