• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ontvang de uiterst zeldzame Pokémon Victini


  18-02-2011

  18 februari 2011 – Nintendo en The Pokémon Company International geven een nieuwe impuls aan het enthousiasme van Pokémon™-fans over de aankomende lancering van Pokémon™ Black Version en Pokémon White Version voor de Nintendo DS™-systemen. Wie er snel bij is en zijn exemplaar van dit spel aanschaft tussen 4 maart en 22 april 2011, kan een speciale Liberty Pass ontvangen via de Nintendo® Wi-Fi Connection of bij alle Toys XL vestigingen op 5 maart 2011 tussen 9.00 – 17.00. De zeldzame bezitters van deze speciale Liberty Pass kunnen hiermee de nooit eerder geziene mythische Pokémon Victini™ vangen.

  Iwata Asks

  Victini – de Victory Pokémon – is de eerste Pokémon met een combinatie van de types Psychic en Fire en kan normaal gesproken niet in het spel worden gevangen. Volgens de verhalen creëert hij een onbeperkte hoeveelheid energie die hij deelt met anderen. Deze energiebron is mogelijk het geheim achter zijn vele overwinningen. Victini’s unieke en exclusieve vaardigheid Victory Star verhoogt niet alleen zijn eigen nauwkeurigheid in gevechten, maar verhoogt ook de nauwkeurigheid van je andere ingezette Pokémon. Gebruik van Victini heeft grote impact in elk Pokémon-gevecht en dat geldt in het bijzonder voor de Triple Battles, een unieke nieuwe vechtvorm in Pokémon Black Version en Pokémon White Version.

  Beide versies van het spel bieden uitgebreide vechtmogelijkheden en meer dan 150 nooit eerder geziene Pokémon. Laat zien wat je waard bent tegenover de vele trainers in het hoofdavontuur of ga de strijd aan met je vrienden.

  Om kans te maken op de speciale Liberty Pass kun je je exemplaar van het spel het best zo snel mogelijk in huis halen. Pokémon Black Version en Pokémon White Version worden op 4 maart 2011 in Europa gelanceerd.

  Ga voor meer informatie naar www.pokemonblackwhite.nl.