• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Pokémon Black Version en Pokémon White Version binnen 10 dagen 1 miljoen keer verkocht in Europa


  15-03-2011

  15 maart 2011 - Het is pas 10 dagen geleden dat Pokémon Black Version en Pokémon White Version voor de Nintendo DS-systemen in Europese winkels kwam te liggen en de verkoopaantallen hebben de een miljoen reeds overschreden. Het totaal aantal verkochte Pokémon-spellen in Europa is nu meer dan 35 miljoen stuks.

  Zorg dat je bekend raakt met de vele nieuwe manieren om buiten het spel van Pokémon te genieten, als de Pokémon Global Link-site live gaat op 30 maart 2011. Met Pokémon Black Version en Pokémon White Version kun je je bewaarde spelgegevens uploaden naar www.pokemon-gl.com voor toegang tot speciale content. Geniet van een hele nieuwe manier om het spel te spelen, want wat je op de site doet, zal gevolgen hebben voor je bewaarde spelgegevens. Bezoek de site (niet Nederlandstalig) en ontdek de nieuwe gedeelten - Pokémon Dream World en Global Battle Union.

  Pokémon Black Version en Pokémon White Version geven de Pokémon-serie een nieuwe definitie, met een compleet nieuw avontuur waar zowel nieuwkomers als doorgewinterde fans helemaal in op kunnen gaan. Ontmoet meer dan 150 nog nooit eerder geziene Pokémon. Sommige wezens zul je alleen in een van de twee versies van het spel tegenkomen! Een voorbeeld hiervan zijn de legendarische Pokémon Reshiram en Zekrom.

  Bezoek www.pokemonblackwhite.com/nl-nl voor meer informatie.