• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Sterke line-up bij lancering Nintendo 3DS


    08-02-2011

    8 februari 2011 -  De Nintendo 3DS lanceert in Europa op 25 maart 2011 met een ongekend sterk en divers aanbod aan spellen. Vanaf dag één zijn maar liefst dertien spellen in volledig 3D beschikbaar. Of je nu houdt van avontuurlijke games, beat ‘em-ups of iets rustigers, bij de lancering van de Nintendo 3DS zit er altijd wat voor je bij.

    Waarom begin je je Nintendo 3DS-avonturen niet met een trip naar het zonnige Wuhu Island in Pilotwings Resort™. Kies een Mii™-personage dat  je maak met de Mii-maker van de Nintendo 3DS en zoek het hogerop met een vliegtuig, hangglider of rocketbelt. Elk type voertuigen wordt op een andere manier bestuurd en dat zorgt voor sterk gevarieerde uitdagingen. In de Mission Mode kun je proberen zoveel mogelijk sterren te verdienen in zo’n veertig missies. De Free Flight Mode biedt alle ruimte, om op een ontspannen manier over het eiland te vliegen en honderden bonussen te verzamelen. Deze bonussen kun je gebruiken om interactieve 3D-diorama’s te ontgrendelen van verschillende vliegtuigen en beroemde monumenten op Wuhu Island.

    De nintendogs zijn terug in de palm van je hand. Dit keer in 3D en worden de vergezeld door zeer knuffelbare kittens in nintendogs™ + cats.  De beestjes zien er in 3D zo levensecht uit dat het lijkt alsof je ze echt aan zou kunnen raken. De diverse functies van de Nintendo 3DS, zoals de interne microfoon, camera en gezichtsherkenningstechnologie, bieden tal van mogelijkheden om een interactieve band met de pups en kittens op te bouwen. Je kunt ze aaien of roepen en als je naar voren leunt, likken ze zelfs je gezicht. Neem in het spel foto’s van je puppies en kittens en deel ze met vrienden. Of gebruik de augmented-reality-mogelijkheden van de Nintendo 3DS om je hondje te zien spelen op je eigen keukentafel!

    De ultieme versie van Street Fighter krijgt een extra dimensie op de Nintendo 3DS in Super Street Fighter™  IV 3D Edition, en deze titel is al vanaf dag één verkrijgbaar. De hooggeprezen console-ervaring ligt nu in de palm van je hand, met geweldige nieuwe functies die de mogelijkheden van de Nintendo 3DS goed benutten. Super Street Fighter™ IV 3D Edition is volgepakt met alle 35 speelbare personages, bonusstages en filmachtige Ultra-combo’s uit de console-versie, maar dan verbeterd en geoptimaliseerd voor de ultieme portable vechtervaring. Bewijs wat je waard bent door online te strijden tegen spelers van over de hele wereld.

    De Nintendo 3DS wordt op 25 maart 2011 gelanceerd met een ongekend sterke line-up spellen, inclusief titels van belangrijke derde partijen als Capcom, Electronic Arts, Ubisoft, Konami Digital Entertainment, LucasArts, Namco Bandai, SEGA en Tecmo Koei.

    Bekijk ons nieuwe Nintendo 3DS-spellengedeelte voor informatie over alle titels. De volgende officiële line-up ligt vanaf dag één in de winkel:

    Nintendo 3DS-software – verkrijgbaar vanaf 25 maart

    • Pilotwings Resort (Nintendo)
    • nintendogs + cats: Golden retriever & nieuwe vrienden (Nintendo)
    • nintendogs + cats: Franse buldog & nieuwe vrienden (Nintendo)
    • nintendogs + cats: Toypoedel & nieuwe vrienden (Nintendo)
    • Super Street Fighter™ IV 3D Edition (Capcom / Distributed by Nintendo)
    • De Sims™ 3 (Electronic Arts)
    • PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer (Konami Digital Entertainment)
    • LEGO® Star Wars™ III The Clone Wars™ (LucasArts)
    • RIDGE RACER™ 3D (Namco Bandai)
    • Super Monkey Ball™ 3D (SEGA)
    • SAMURAI WARRIORS: Chronicles (TECMO KOEI)
    • Asphalt™ 3D (Ubisoft)
    • Tom Clancy's™ Ghost Recon® Shadow Wars (Ubisoft)
    • Tom Clancy's™ Splinter Cell® 3D (Ubisoft)
    • Rayman® 3D  (Ubisoft)

    En dit is slechts de line-up zoals die op dag één in de winkel ligt. Dit aanbod voor de Nintendo 3DS zal al snel worden uitgebreid met spellen als: Steel Diver™, The Legend of Zelda™: Ocarina of Time 3D, Star Fox 64™ 3D, Kid Icarus™: Uprising en nieuwe delen van Mario Kart™, Animal Crossing™ en Paper Mario™, allemaal van Nintendo. Daarbij komen grote titels van derde partijen, zoals Resident Evil™: The Mercenaries 3D van Capcom; Crush™ 3D, Thor™ : God of Thunder van SEGA; PUZZLE BOBBLE UNIVERSE™  van Square Enix, Co., Ltd; DEAD OR ALIVE Dimensions van Tecmo Koei. Europe Ltd. en James Noir’s Hollywood Crimes™ en Driver® Renegade 3D van Ubisoft. Rabbids® 3D en Combat of Giants™ Dinosaurs 3D van Ubisoft zullen een week na lancering van de Nintendo 3DS, verschijnen.

    Houd de officiële website van Nintendo in de gaten voor meer aankondigingen van titels en releasedatums: www.nintendo3ds.nl.