• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Website weer volledig operationeel


  17-06-2011

  We kunnen met plezier bevestigen dat de Europese Nintendo website weer volledig operationeel is en dat je veilig kunt inloggen op je Club Nintendo-account. Aan de hand van ons recente onderzoek naar een phishing-dreiging op de Europese Nintendo-website, hadden we uit voorzorg enkele delen van de website gesloten. We hebben de website uitgebreid onder de loep genomen en extra veiligheidsmaatregelen genomen om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen blijven waarborgen.

  We willen onze bezoekers verzekeren dat hun bescherming bij ons de hoogste prioriteit geniet en dat we hun veiligheid zeer serieus nemen. We houden onze systemen continu in de gaten, zodat we inbraakpogingen kunnen identificeren en blokkeren.

  We bedanken je voor je geduld en begrip, en willen nogmaals onze verontschuldigingen aanbieden voor het mogelijke ongemak. We raden aan om het wachtwoord van je Club Nintendo-account te veranderen. Indien je verdachte activiteiten op je account bespeurt, neem dan direct contact op met de klantenservice van Nintendo.