• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 23 spellen beschikbaar op lanceerdag Wii U


    22-11-2012


    22 november 2012 – Het wachten is bijna voorbij. Op 30 november is het zover, dan wordt de Wii U gelanceerd. Deze nieuwste console van Nintendo biedt meer variatie in spelmogelijkheden dan ooit tevoren. Het systeem is rijk aan unieke functies en wordt geleverd inclusief de Wii U GamePad, een controller met een tweede scherm. De vernieuwende mogelijkheden van Wii U kan je ontdekken met 23 geweldige spellen die op dezelfde dag als het Wii U-systeem in de winkels verschijnen.

    De Wii U wordt gelanceerd in drie hardware pakketten en ondersteund door het sterkste lanceringsaanbod aan spellen uit de geschiedenis van Nintendo. Op de dag van lancering zijn grote titels van derde partijen verkrijgbaar, zoals FIFA 13 van Electronic Arts, Activisions Call Of Duty®: Black Ops II en Ubisofts ZombiU™, naast door Nintendo ontwikkelde spellen als Nintendo Land en New Super Mario Bros. U.

    Hieronder de volledige lijst van Wii U-spellen die op de dag van lancering verkrijgbaar zijn:

    Lijst van Wii U-spellen (PDF, 95 kB)

    Spelers kunnen kiezen uit het Basic Pack met een wit systeem of het Premium Pack met een zwart systeem. Meer details over de verschillende bundels is te vinden op de officiële website van Wii U. Spelers kunnen ook kiezen voor een limited edition ZombiU Premium Pack. Deze heeft dezelfde inhoud als het normale Premium Pack, alleen krijgt de speler er in plaats van Nintendo Land het spel ZombiU en de Wii U-controller Pro bij.

    De verwachtingen zijn de afgelopen maanden steeds hoger opgelopen. Nederlandse consumenten kunnen de unieke functies van Wii U en de games Nintendo land en New Super Mario Bros. U zelf uitproberen op diverse locaties tijdens de Wii U Winkelcentrum Tour.

    Houd de Wii U Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over plaatselijke evenementen, of ga naar YouTube voor de nieuwste Wii U-video’s. Wie zich verder wil verdiepen in de achtergronden en mogelijkheden van Wii U zit helemaal goed bij de interviews in de Iwata vraagt-serie.

    Of je nu in je eentje of samen met vrienden speelt, Wii U levert gloednieuwe entertainmentervaringen en verandert de manier waarop je je tv gebruikt. Wii U wordt in Europa op 30 november 2012 gelanceerd, tegelijk met het lanceringsaanbod van 23 spellen.