• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk de nieuwe site van Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure!


    23-03-2012

    Stap in de schoenen van een meesterdief en breng april door in Parijs op je Nintendo 3DS, met het oplossen van een muzikaal mysterie in Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure. Dit spel van SEGA ligt vanaf 5 april in de winkel en bevat een meeslepende soundtrack, een prachtige spelversie van Parijs om te verkennen en meer dan 50 swingende minigames die gebruik maken van stylus, knoppen en gyrosensor en waarbij je onmogelijk stil bij kan blijven zitten!

    We hebben zojuits de officiële site van het spel geopend. Hier kun je alvast een voorproefje krijgen van het avontuur van een goedgeklede, artistieke inbreker met artwork van de personages, schermafbeeldingen, een overzicht van het achtergrondverhaal en een link naar een QR-code die je naar een gratis demo van het spel in de Nintendo eShop leidt. Blijf de site in de gaten houden, want er volgt binnenkort meer info over de gameplay, meerspelerstanden en nog meer!

    Ga nu naar de officiële site van Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure en raak bekend met de groove, voordat dit Nintendo 3DS-spel in de winkel ligt!

    Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure ligt vanaf 5 april in de winkel voor Nintendo 3DS.