Bekijk onze Hotspot Finder en download de laatste systeemupdate, allemaal voor Nintendo 3DS


25-04-2012

Zoals al aangekondigd in de eerste Europese Nintendo Direct, die plaatsvond op 21 april, zorgt de nieuwste systeemupdate voor Nintendo 3DS voor een aantal nieuwe mogelijkheden voor optimaal gebruik van je systeem.

De laatste systeemupdate kan vanaf vandaag gedownload worden en zortd dat je mappen aan kunt maken op het HOME-menu van de Nintendo 3DS, waardoor je gemakkelijk overzicht kunt brengen in al je applicaties en software.

De systeemupdate zorgt ook dat je software-updates uit kunt voeren. De eerste hiervan komt halverwege mei beschikbaar voor Mario Kart 7. Deze lost problemen op wat betreft oneerlijke afsnijroutes tijdens het online spelen van het spel. Hou onze site in de gaten voor meer informatie hierover!

Zodra je de systeemupdate hebt uitgevoerd, kun je verbinding maken met 25.000 toegangspunten in Europa. Nintendo zone is een gratis, op lokatie gebaseerde interactieve dienst die je toegang geeft tot geweldige gratis content, waaronder 2D- en 3D-trailers, productinformatie, schermafbeeldingen, speldemo's en videoclips. Om je te helpen je dichtstbijzijnde toegangspunt te vinden hebben we een handige Hotspot Finder voor Nintendo 3DS in het leven geroepen. Hiermee kun je precies zien waar je je systeem online kan, als je onderweg bent.

Ga naar ons klantenservicegedeelte voor meer informatie over systeemupdates om te ontdekken hoe je deze uit kunt voeren, of begin bij het begin en kom er hier achter hoe je je Nintendo 3DS met het internet kunt verbinden.

*Draadloze breedbandinternetverbinding vereist

**Nintendo Zone is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, België, Portugal en Nederland. De dienst is beschikbaar in de volgende talen: Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Nederlands en Engels.