• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Bereid je voor op de Wii U-release met ons informatie-overzicht


  28-11-2012

  De Wii U wordt op 30 november gelanceerd, en om ervoor te zorgen dat je alles hebt om direct van het systeem te kunnen genieten, voorziet Nintendo je van belangrijke informatie over opslag, systeemupdates, het overzetten van systeemgegevens en meer.

  Om de Nintendo eShop en andere functies aan de Wii U toe te voegen, hoef je het Wii U-systeem alleen maar met het internet te verbinden en een systeemupdate uit te voeren. Dankzij de hoeveelheid nieuwe functionaliteiten en toepassingen die hij bevat, kan de systeemupdate een behoorlijke tijd in beslag nemen (voor sommige gebruikers kan het downloaden en installeren een uur of langer in beslag nemen). De tijdsduur is afhankelijk van de snelheid van de gebruikte internetverbinding. Ook kan het downloaden in de periode na release van het Wii U-systeem langer in beslag nemen, door de verhoogde mate van verkeer op de servers van Nintendo. Heb geduld en zorg dat je je systeem tijdens het proces niet uitzet of de stroom eraf haalt. Ontdek meer over Wii U-systeemupdates en hoe je je Wii U-systeem met het internet kunt verbinden in ons klantenservice-gedeelte.

  Om opgeslagen spelbestanden over te zetten naar Wii U, heb je beide systemen, een SD-kaart met minimaal 512 MB vrije ruimte en toegang tot het internet nodig. Je kunt je voortgang in spellen overzetten, net als WiiWare- en Virtual Console-titels die je hebt aangeschaft in het Wii-winkelkanaal, Mii-personages en meer. In ons klantenservice-gedeelte vind je meer over gegevensoverdracht van Wii naar Wii U.

  Voor gebruikers die van plan zijn veel content te downloaden in de Nintendo eShop, heeft Nintendo het Wii U Premium Pack gecreëerd, dat is voorzien van meer intern flash-geheugen om gedownloade spellen en andere content op te slaan. Het Wii U Premium Pack biedt tevens het exclusieve Nintendo Network Premium, een speciaal beloningsprogramma voor gebruikers die content kopen in de Nintendo eShop.

  Zowel het Wii U Basic Pack als het Wii U Premium Pack bevatten intern flash-geheugen, dat gebruikers kunnen uitbreiden door externe USB-opslagmedia aan te sluiten (wordt apart verkocht). De Wii U ondersteunt harde schijven met een USB aansluiting tot 2 TB, zodat gebruikers over meer dan genoeg ruimte beschikken om content te downloaden.

  De Wii U biedt bovendien solide opties voor ouderlijk toezicht, die de eigenaar van het systeem in staat stellen om de content waar gebruikers toegang toe hebben te beheren. Voor verschillende gebruikers kunnen afwijkende beperkingen worden ingesteld, zodat je de volledige controle hebt over welke content door wie kan worden bekeken.

  Ga voor meer informatie over het overzetten van spelbestanden van de Wii naar de Wii U, ouderlijk toezicht en het Wii U-geheugen naar ons klantenservice-gedeelte voor Wii U.