• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De 'Verbindingshulp'-actie eindigt op 21 november


    12-10-2012

    De 'Verbindingshulp'-actie eindigt om 23:59 op 21 november 2012.

    Deze actie beloont gebruikers die anderen helpen om hun Wii-systemen met het internet te verbinden. Zowel de helper als de geholpen persoon ontvangen een beloning na het registreren van elkaars Wii-nummers.

    Als je hebt deelgenomen aan de Verbindingshulp-actie, hou dan het volgende in de gaten:

    • Als je gouden of platina status hebt bereikt, maar de titels waar je recht op hebt nog niet hebt gedownload, zul je deze na het eindigen van de actie nog steeds kunnen downloaden.
    • Na het einde van de actie zal het niet langer mogelijk zijn om titels die je hebt ontvangen door het verkrijgen van je gouden of platina status aan anderen cadeau te doen.
    • Na het eindigen van de actie kan de persoon die geholpen is niet langer 500 Wii Points ontvangen als hij of zij het Wii-winkelkanaal niet heeft bezocht nadat beide partijen elkaars Wii-nummer geregistreerd hebben.

    Ga voor meer over de vele redenen om je Wii met het internet te verbinden, waaronder een enorm aanbod aan originele titels en klassieke spellen en een keur aan gevarieerde en interessante Wii-kanalen, naar onze pagina over online in het Wii-gedeelte.