• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe Professor Layton en het Masker der Wonderen cadeau aan een vriend of familielid!


    11-12-2012

    Vergeet de kou buiten en krijg een warm gevoel van draagbaar puzzelplezier met een gloednieuw Layton-avontuur vol spanning, geheimzinnigheden en wonderen. In Professor Layton en het Masker der Wonderen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL vind je een overvloed aan nieuwe puzzels.

    Het nieuwste Layton-spel bezit alles dat fans van de professor zich maar kunnen wensen, gecombineerd met frisse nieuwe gameplay en de introductie van 3D-graphics. Help Layton en zijn vrienden bij een onderzoek naar de angstaanjagende wonderen die verricht worden door de gemaskerde heer, door 150 unieke puzzels op te lossen en in het stadje Monte d'Or naar aanwijzingen te speuren. Deze plek komt als nooit tevoren tot leven dankzij het 3D-effect van Nintendo 3DS. Reis terug in het verleden, maak kennis met een jonge Hershel Layton en help hem bij het ontrafelen van duistere geheimen die de sleutel tot de mysteries van het heden bevatten.

    Naast de puzzels uit het verhaal bevat Professor Layton en het Masker der Wonderen een bonus voor de meest toegewijde puzzelaars: je kunt een jaar lang gratis elke dag een puzzel downloaden! Met 365 nieuwe hersenkrakers om van te genieten zal Laytons debuut op Nintendo 3DS je lange tijd in zijn greep houden.

    En voor de Layton-fans die nog geen kennis hebben gemaakt met de Nintendo 3DS XL, is dit het perfecte moment om er een in huis te halen. Iedereen die voor 15 januari 2013 een Nintendo 3DS XL koopt en registreert, ontvangt gratis een van vijf downloadbare spellen uit de Nintendo eShop naar eigen keuze, waaronder Professor Layton en het Masker der Wonderen! Ga voor meer informatie naar onze site over de spellenactie voor Nintendo 3DS XL.

    Ontdek meer over Professor Laytons meest wonderlijke avontuur tot nu toe op de officiële Professor Layton en het Masker der Wonderen-site.

    Professor Layton en het Masker der Wonderen is nu verkrijgbaar in winkels en in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

    Registratie bij Club Nintendo vereist, algemene voorwaarden zijn van toepassing. Slechts één geregistreerd Nintendo 3DS XL-systeem per Club Nintendo-account komt in aanmerking voor deze actie. Nintendo 3DS XL-systemen moeten voor 15 januari 2013 geregistreerd worden om in aanmerking te komen. Downloadcodes moeten tussen 1 en 31 januari 2013 gebruikt worden. Acceptatie van de Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid is vereist. Een draadloze breedbandinternetvervinding is vereist voor downloaden van het gratis spel. Alle Nintendo 3DS XL-systeem (Europese versie), waaronder hardwarebundels, geregistreerd sinds juli 2012 komen in aanmerking voor deze actie. De downloadcode kan worden gebruikt om je gratis spel naar om het even welk Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem te downloaden. Lees de algemene voorwaarden op onze site voor volledige informatie.