• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Draagbaar 3D-entertainment wordt extra groot met de nieuwe Nintendo 3DS XL


    22-06-2012

    22 juni 2012 – Wat al een groot jaar was voor de Nintendo 3DS, wordt binnenkort nog veel groter. In een Nintendo Direct-video van 22 juni, onthulde Nintendo de Nintendo 3DS XL, een nieuwe versie van de Nintendo 3DS met schermen die 90 procent groter zijn. Het nieuwe systeem wordt gelanceerd op 28 juli, en maakt de entertainmentbeleving van gebruikers nog een stuk meeslepender. Zo mooi en intens heb je je spellen en videocontent nog nooit beleefd op een draagbaar systeem.

    Nintendo 3DS XL heeft een aangepaste vorm en is verkrijgbaar in Silver + Black, Red + Black en Blue + Black. De batterij van het nieuwe systeem houdt het langer vol dan die van de originele Nintendo 3DS, en het systeem wordt geleverd inclusief een 4 GB SD-kaart, waar gebruikers diverse content op kunnen bewaren, zoals downloadbare spellen en video’s uit de Nintendo eShop. Omdat toekomstige titels zoals New Super Mario Bros. 2 (releasedatum 17 augustus) niet alleen fysiek in de winkel maar ook als digitale downloads worden verkocht, komt de extra ruimte goed van pas.

    Iwata Asks

    Ondanks de toevoeging van het grotere scherm, wil Nintendo dat het systeem nog steeds voor een redelijke prijs wordt verkocht. Om deze reden, en omdat zoveel fans al een eerder draagbaar systeem van Nintendo hebben, wordt er geen AC-adapter bij het systeem geleverd.

    De Nintendo 3DS XL wordt op 28 juli gelanceerd, samen met New Art Academy, een nieuw deel in de Art Academy-serie. De grotere schermen van de Nintendo 3DS XL geven gebruikers nog meer ruimte om hun creativiteit de vrije loop te laten, terwijl ze genieten van kunstlessen met teken- en schildertechnieken die in de werkelijke wereld toepasbaar zijn.

    Op 28 juli verschijnt ook Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive! een Nintendo 3DS-spel waarin je je zelfgemaakte wezens tot leven wekt.

    Voor het bekijken van de nieuwste Nintendo Direct-video, met meer nieuws over toekomstige Nintendo-producten, ga je naar onze speciale Nintendo Direct-site!