• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Het nieuwe Nintendo 3DS XL-systeem arriveert morgen!


  27-07-2012

  27 juli 2012 – Draagbaar spelen in 3D wordt mooier dan ooit tevoren, als morgen de Nintendo 3DS XL in Europa verschijnt. De nieuwe Nintendo 3DS XL is bij de lancering verkrijgbaar in de kleuren Zilver + Zwart, Rood + Zwart en Blauw + Zwart en heeft het grootste scherm ooit voor een draagbaar Nintendo-systeem. Het bovenste scherm van de Nintendo 3DS XL is 90% groter dan dat van de originele Nintendo 3DS, terwijl het systeem zelf slechts 46% groter is, waardoor de 3D-ervaring nog steeds comfortabel in je handen ligt.

  Het bovenste scherm van de Nintendo 3DS XL toont zonder speciale bril 3D-content en -spellen op een groot oppervlak met een beelddiagonaal van 12,4 centimeter. Het bovenste scherm is 90% groter dan dat van de Nintendo 3DS. Daarnaast is het 3D-scherm ook groter geworden in verhouding tot de rest van het systeem. Doordat de rand rondom het bovenste scherm is verkleind, heeft het systeem een strakkere uitstraling. Het onderste scherm heeft een beelddiagonaal van 10,6 cm.

  De batterijduur van de Nintendo 3DS XL is ook langer geworden, wat goed nieuws is voor spelers die onderweg graag meerdere uren achter elkaar gebruik van het systeem maken. De maximale tijd dat je met een opgeladen batterij de software voor Nintendo 3DS kunt spelen is nu zes uur en dertig minuten, bij het originele systeem was dit vijf uur.

  De SD-kaart die bij de nieuwe Nintendo 3DS XL wordt geleverd kan twee keer zoveel gegevens bevatten. Spelers kunnen meer downloadbare content dan ooit met zich meenemen nu de ruimte daarvoor is verdubbeld van twee naar vier gigabytes. De extra ruimte komt ongetwijfeld goed van pas nu toekomstige titels als New Super Mario Bros. 2 (verkrijgbaar vanaf 17 augustus) niet alleen in een verpakking in de winkel verschijnen, maar ook als digitale download beschikbaar komen.

  De Nintendo 3DS XL bevat alle functies en mogelijkheden van de originele Nintendo 3DS die in Europa werd gelanceerd in maart 2011. Het systeem biedt draagbaar entertainment in 3D zonder dat daar een speciale bril voor nodig is, samen met een hele reeks online-functies en -toepassingen, zoals de Nintendo eShop en Nintendo Video. Zo krijg je toegang tot een divers en groeiend aanbod downloadable spellen en content.

  Op de dag dat de Nintendo 3DS XL wordt gelanceerd verschijnt ook New Art Academy: Leer nieuwe schildertechnieken en deel je kunst!, een nieuw deel in de Art Academy-serie voor Nintendo 3DS & Nintendo 3DS XL. Het grotere scherm geeft je nog meer ruimte om je innerlijke artiest te ontdekken in deze uitgebreide kunststudio. Leer stap-voor-stap nieuwe teken- en schildertechnieken, experimenteer met nieuwe materialen en deel je kunstwerken met vrienden en familie via je Nintendo 3DS & Nintendo 3DS XL. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk je ermee leert werken en hoe snel je vaardigheden groeien!

  Morgen verschijnt voor Nintendo 3DS & Nintendo 3DS XL ook Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!, een uitgebreide versie van de downloadbare Nintendo 3DS-titel Freakyforms, Your Creations, Alive! Je kunt naar eigen smaak wezens maken en aanpassen, om vervolgens je geheel eigen creaties tot leven te wekken. Je maakt die wezens op een tekenbord waarop je een groot aantal vormen, lichaamsdelen en kleuren kunt samenvoegen tot zo’n beetje elk wezen wat je kunt verzinnen. De enige grens is je verbeelding.

  De Nintendo 3DS XL is vanaf 28 juli verkrijgbaar, evenals de software-titels New Art Academy en Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!

  Ga voor meer informatie over dit nieuwste draagbare spelsysteem naar onze speciale Nintendo 3DS XL-site. Zie hoe je je artistieke talenten kunt ontwikkelen op onze New Art Academy-site en ontdek het plezier dat je kunt hebben met Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive! op de officiële site van het spel.

  Blijf op de hoogte van de officiële Nintendo-aankondigingen en exclusieve nieuwe spelinfo door @NintendoNL te volgen.