• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Iwata vraagt: Project Zero 2: Wii Edition


    08-05-2012

    Project Zero 2: Wii Edition wekt een stijlvolle horrorervaring tot leven op je tv-console. Dappere spelers die wel trek hebben in een huiveringwekkend drama vol verschrikkingen, hoeven niet verder te zoeken...

    Het klassieke horroravontuur van de tweelingzussen Mio en Mayu is helemaal opnieuw gemaakt voor de Wii. Vertrek naar een spookstadje dat gehuld gaat in eeuwige schemer, en help de meiden te ontsnappen aan de onheilspellende dreiging van een vreemd ritueel.

    Iwata bespreekt herinneringen, filosofie en horroridealen met Makoto Shibata en Keisuke Kikuchi, de regisseur en producer die bij Tecmo Koei verantwoordelijk waren voor de ontwikkeling van Project Zero 2: Wii Edition.

    In het interview ontdek je hoe deze titel vorm kreeg door nauwkeurige richtlijnen voor het ontwerp van de personages, objectieve analyses van horrorstructuren en zelfs persoonlijke ervaringen met het bovennatuurlijke. Bezoek ons Iwata vraagt-gedeelte en lees Iwata vraagt: Project Zero 2: Wii Edition om alles te ontdekken!

    Project Zero 2: Wii Edition ligt in de winkel vanaf 29 juni, alleen voor Wii.