• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kom alles te weten over Spirit Camera: The Cursed Memoir in de nieuwste Iwata vraagt


    27-03-2012

    In de huiveringwekkende Project Zero-spellen gebruik je een speciale camera (de Camera Obscura genaamd) waarmee je kwaadwillende geesten kunt waarnemen en bestrijden. Deze unieke benadering van avonturenspellen in horrorstijl trekt spelers een andere, angstaanjagende wereld in en manifesteert zich nu ook een nieuw Nintendo 3DS-spel met de naam Spirit Camera: The Cursed Memoir.

    Gebruik de camera's van de Nintendo 3DS om een bloedstollende wereld te betreden en een vreemd paars dagboek te onderzoeken. Dit object is een prachtig, fysiek AR-boek dat bij het spel zelf geleverd wordt! De camera's van de Nintendo 3DS laten je de geheimen van het boek ontrafelen en zelfs verrassende en enigzins verontrustende foto's nemen...

    Ontdek samen met Nintendo-directeur Satoru Iwata wat er gemoeid ging met de ontwikkeling van Spirit Camera: The Cursed Memoir voor Nintendo 3DSw in zijn gesprek met Keisuke Kikuchi, Toshiharu Izuno en Kozo Makino. Lees wat het team zelf angstaanjagend vindt en hoe ze dit in het spel vastgelegd hebben en lees over de unieke AR-uitdagingen die ze het hoofd moesten bieden in de nieuwste Iwata vraagt: Spirit Camera: The Cursed Memoir!

    Spirit Camera: The Cursed Memoir komt later dit jaar naar Nintendo 3DS.