• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe info over Nintendo Land onthuld in aanloop naar Wii U-lancering


    30-10-2012

    30 oktober 2012 – Vandaag onthult Nintendo nieuwe informatie over Nintendo Land voor het nieuwe Wii U-systeem, een spel dat spelers van alle leeftijden op verrassende en meeslepende manieren de unieke mogelijkheden van dit systeem laat  entdekken. In Nintendo Land kunnen Wii U bezitters een virtueel pretpark verkennen met 12 attracties voor één tot vijf spelers, stuk voor stuk gebaseerd op beroemde Nintendo-spellen. Het spel en het systeem worden beide op 30 november in Europa gelanceerd.

    Na eerder onthulde details over attracties als Mario op de vlucht, Metroid-schietpartij, Luigi’s spookhuis, The Legend of Zelda: heldenstrijd, Op avontuur met de Pikmin, Animal Crossing: snoepjesjacht, Donkey Kongs hindernisbaan, Takamaru’s ninjakasteel en Uitwaaien met Balloon Trip, onthult Nintendo nu nieuwe informatie over Yoshi’s fruitkar, Octopus dans en Captain Falcons wervelende race:

    Yoshi’s fruitkar: De speler moet steeds met de stylus op het touchscreen van de GamePad het pad tekenen dat Yoshi’s fruitkar moet volgen. Het lastige daarbij is dat het verzamelbare fruit en de hindernissen op weg naar de finish alleen op het tv-scherm verschijnen, en dus niet op het scherm van de GamePad. Deze uitdagende attractie is een uitstekend voorbeeld van de nieuwe spelmogelijkheden die ontstaan door de combinatie van het tv-scherm en het geïntegreerde tweede scherm van de Wii U GamePad-controller.

    Captain Falcons wervelende race: Deze attractie voor één speler is gebaseerd op de racespellen in de F-Zero-serie. De speler ziet een bovenaanzicht van het parkoers op de GamePad, die hij verticaal moet vasthouden en bewegen om zijn voertuig door een wervelende racebaan te sturen. Om de controlepunten op tijd te bereiken kan de speler zijn voertuig over turbotegels sturen voor extra snelheid, terwijl andere voertuigen, puntige baanvakken, wervelwinden en bommen het racen extra lastig en gevaarlijk maken.

    Octopusdans: In deze attractie voor één speler moet de speler de GamePad gebruiken om de danspassen van de instructeur na te doen. Het nabootsen van de danspassen gaat steeds het makkelijkst als je de bewegingen van achteren bekijkt, maar de dynamische interactie tussen de GamePad en het tv-scherm geeft een unieke draai aan deze uitdaging. Spelers moeten zowel het tv-scherm als het scherm van de GamePad in de gaten houden, omdat het ene scherm soms een stuk duidelijker is dan het andere.

    Nintendo Land is inbegrepen bij het Wii U Premium Pack dat vanaf 30 november verkrijgbaar is. Het is ook mogelijk om het Wii U-systeem zonder spel aan te schaffen in het Wii U Basic Pack. Nintendo Land komt ook als apart verkochte software beschikbaar, zowel in winkels als via de Nintendo eShop voor Wii U.