Nintendo presents: New Style Boutique Fashion Contest demo


02-11-2012

Gebruik je innerlijke diva in Nintendo presents: New Style Boutique om nieuwe trends te zetten en door te dringen tot de top van de modewereld. Help klanten de perfecte outfit te vinden in je eigen boetiek, zorg dat je de populairste kledingstukken op voorraad hebt, en beïnvloed de stijl in de stad. Met meer dan 12.000 combineerbare artikelen heb je eindeloze mogelijkheden om je stijlgevoel te demonstreren en de modewereld te veroveren!

In de Nintendo eShop kun je alvast een voorproefje krijgen op dit modefestijn. In de gratis demo kun je deelnemen aan modeshows om te zien of je de jury kunt overtuigen van je gevoel voor mode en stijl. Maak een keuze uit diverse modellen, stel een outfit samen die binnen een bepaald thema past, en zorg dat kapsel en make-up tot in de puntjes verzorgd zijn. 'Dress to impress', en voor je het weet ben je DE styliste van de stad!

Als je ook van deze gratis demo wilt genieten, kun je hem in de Nintendo eShop heel gemakkelijk downloaden op je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL. Gebruik je Nintendo 3DS-systeem om de QR-code hieronder te scannen en direct naar de downloadpagina te gaan. Je kunt de camera's van je Nintendo 3DS-systeem activeren door in het HOME-menu op de L-knop of R-knop te drukken. Tik dan op het QR Code-icoontje links onder in het touchscreen en gebruik de camera's om de QR-code te lezen!

Iwata Asks

Ga voor meer informatie over het volledige spel naar de officiële website van Nintendo presents: New Style Boutique en duik in de wereld van glitter en glamour.

Nintendo presents: New Style Boutique wordt in Europa op 16 november gelanceerd. Dit spel voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL is beschikbaar als downloadbare versie in de Nintendo eShop, of als verpakte versie in de winkels.