• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo sluit Europese distributie-overeenkomts met Square Enix Europe voor Heroes of Ruin™


    25-04-2012

    25 april 2012 – Nintendo of Europe maakt vandaag bekend dat ze een distributieovereenkomst hebben gesloten met Square Enix Europe, een toonaangevende uitgever en distributeur van videogames. Deze overeenkomst is gesloten voor het binnenkort verschijnende spel Heroes of Ruin, een splinternieuw avontuur dat speciaal voor het Nintendo 3DS-systeem is gemaakt. De overeenkomst houdt in dat Nintendo verantwoordelijk wordt voor de verkoop, marketing en distributie van het spel in de EEA-landen, Zwitserland, Rusland, Turkije en Zuid-Afrika, terwijl Square Enix Europe de uitgever blijft. Heroes of Ruin wordt in Europa op 15 juni 2012 uitgebracht.

    Heroes of Ruin maakt innovatief gebruik van de Nintendo 3DS-hardware om de spelervaring te verrijken met sociale mogelijkheden en online-functies. Spelers kunnen in het spel zeldzame en krachtige voorwerpen uitwisselen in een winkel met een assortiment dat wordt bijgewerkt door creatief gebruik van StreetPass. Als je 3DS is verbonden met internet kun je elke dag een gratis nieuwe uitdaging downloaden om fraaie beloningen vrij te spelen. Helden kunnen via internet of draadloze communicatie ook verbinding maken met vrienden om samen te strijden in de coöperatieve meerspelerstand.

    Het avontuur van Heroes of Ruin begint in de grote stad Nexus, waar een broze vrede wordt versplinterd als de heerser van de stad door een vloek wordt getroffen. Bij gebrek aan een medicijn, worden helden opgeroepen om een geneesmiddel te vinden. Wie hierin slaagt kan onvoorstelbare beloningen tegemoetzien. Kies uit vier verschillende types je held om aan de oproep gehoor te geven en ga op zoek naar het geneesmiddel om de stad te redden.

    Heroes of Ruin daagt spelers uit om hun eigen avontuur te vormen als Gunslinger, Alchitect, Vindicator of Savage. Je kunt je personage naar eigen smaak aanpassen om er mee te strijden tegen de elementen en gevaarlijke wezens, in omgevingen die elke keer dat je speelt weer anders zijn. In de vierspelerstand kun je een bondgenootschap met andere helden sluiten en wanneer je maar wilt in- en uit- het spel springen. Deze stand kun je zowel via draadloze communicatie als online spelen. En natuurlijk kun je ook in je eentje door de wildernis trekken om uiteindelijk af te rekenen met de mysterieuze macht die de vloek heeft veroorzaakt.

    Heroes of Ruin van Nintendo en Square Enix komt op 15 juni naar de Nintendo 3DS.