• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance]


    20-07-2012

    De betoverende Kingdom Hearts-serie ariveert vandaag voor Nintendo 3DS met de release van KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance].

    In deze unieke serie botsen de werelden van Disney en Square Enix, met spectaculaire gevolgen, voor meeslepende actie-RPG-spellen vol bekende geliefde personages en locaties. Deze keer zijn de door fans aanbeden personages Sora en Riku terug en wissel je tijdens het spel tussen deze twee voor een dubbele dosis Keyblade-actie!

    KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance] haalt compleet voordeel uit de mogelijkheden van het Nintendo 3DS-systeem, dus je kunt genieten van geweldige graphics en spannende nieuwe toevoegingen. Naast het diepe gevechtssysteem kun je tijdens het verkennen van de wereld gebruik maken van 'Flowmotion' - wat de gevechten meer spectaculair dan ooit tevoren maakt! Dit spannende avontuur bevat tevens 50 soorten 'Spirits' om te rekruteren, te trainen, te verzorgen, in te zetten tijdens gevechten of zelfs foto's van te nemen met de camera's van de Nintendo 3DS en de bijgeleverde AR Cards!

    Er is nog veel meer om te ontdekken, dus ga naar onze spelpagina voor KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance]. Hier vind je naast een QR Code die je direct naar de gratis demo in de Nintendo eShop brengt ook trailers, schermafbeeldingen, een introductie van het verhaal, StreetPass-info en meer!

    KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance] ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS!