• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Learn With Pokémon: Typing Adventure


    21-09-2012

    Buig je vingers en ga op een heel nieuw Pokémon-avontuur in Learn With Pokémon: Typing Adventure voor Nintendo DS! Je typvaardigheden zullen op de proef worden gesteld bij het vangen en onderzoeken van meer dan 400 Pokémon. Met het Nintendo Wireless Keyboard begin je langzaam om te wennen aan de oefeningen en de nauwkeurigheid van het plaatsen van je vingers te verbeteren, voordat je verder gaat naar grotere uitdagingen.

    Als het nieuwste lid van de Elite Typists' Club sta je Professor Quentin Werty en zijn assistant bij om zoveel mogelijk Pokémon te vangen en te onderzoeken. Typ de namen van elke Pokémon die je tegenkomt correct en ze zullen worden gevangen in een Typing Ball, klaar voor onderzoek. Misschien kom je zelfs bekende gezichten uit Pokémon Black Version en Pokémon White Version tegen, zoals Pokémon Reshiram en Zekrom!

    Verdien medailles door uitdagende opgaven uit te spelen, probeer je Typist Rank te verbeteren en haal highscores terwijl je geniet van dit leuke Pokémon-avontuur. Tijdens het spelen ontgrendel je to 60 verschillende levels en kom je misschien wel meer zeldzame Pokémon tegen...

    Learn With Pokémon: Typing Adventure combineert de mogelijkheid om je typvaardigheid te verbeteren met een geweldig Pokémon-avontuur! Ontdek meer over dit unieke avontuur op onze spelpagina voor Learn With Pokémon: Typing Adventure!

    Learn With Pokémon: Typing Adventure ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo DS.