• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Project Zero 2: Wii Edition en Spirit Camera: The Cursed Memoir


    29-06-2012

    Je hebt geluk als je van spellen die je laten gillen houdt, want vandaag verschijnen er niet een maar twee angstaanjagende titels voor Nintendo-systemen: Project Zero 2: Wii Edition voor thuis en Spirit Camera: The Cursed Memoir op 3DS voor onderweg.

    Project Zero 2: Wii Edition is een remake van een van de engste spellen aller tijden, met verbeterde graphics, extra eindes aan het verhaal, een compleet nieuwe Haunted House-stand en meer. Deze spannende titel richt zich op het scheppen van een van angst doordrongen sfeer en levert een unieke, meeslepende horror-ervaring voor Wii.

    In het spel komen de tweelingzussen Mio en Mayu vast te zitten in een dorp waar het spookt. Hier zijn de geesten van de dorpelingen naarstig op zoek naar een tweeling voor deelname aan een duister ritueel. De tweeling onderkent het gevaar in de situatie en probeert te vluchten uit het dorp, maar hun enige wapen tegen de machten der duisternis is de Camera Obscura: een mystiek apparaat dat geesten kan onderdrukken. Ga naar onze officiële Project Zero 2: Wii Edition-site en kijk naar de trailer voor een idee van de duistere sfeer in het spel en ontdek meer over het verhaal, de gameplay en nieuwe mogelijkheden.

    Voor horror waar je overal en op elk moment van kunt genietyen moet je bij Spirit Camera: The Cursed Memoir voor Nintendo 3DS zijn. Deze titel maakt gebruik van Augmented Reality (AR) om geesten om je heen te laten verschijnen. Dit doe je met behulp van een 16 pagina's tellend AR-boek in kleurendruk, dat bij het spel wordt geleverd en ervoor zorgt dat je Nintendo 3DS-systeem jouw kijkvenster naar het hiernamaals wordt. Probeer de mysteries van de vervloekte pagina's.

    Heb je behoefte aan meer informatie over horror in Augmented Reality? Ga naar onze officiële site voor Spirit Camera: The Cursed Memoir, waar je meer kunt ontdekken over de verhaalstand, de bovennatuurlijke spanning van het fotograferen van geesten en meer!

    Project Zero 2: Wii Edition is nu verkrijgbaar voor Wii en Spirit Camera: The Cursed Memoir ligt ook vanaf vandaag in de winkel, voor Nintendo 3DS.