• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Wii U


    30-11-2012

    Vandaag is het zover: Wii U ligt overal in Europese winkels! Met zijn zeer bijzondere nieuwe controller, de Wii U GamePad, biedt Nintendo's nieuwe videospelsysteem ervaringen die je nergens anders kunt beleven. Met een weelderig aanbod van 23 verpakte spellen die verkrijgbaar zijn op dag van release, zit er wat bij voor iedereen, of je nu alleen speelt of samen met vrienden en familie.

    Onder deze line-up bevinden zich Nintendo Land en New Super Mario Bros. U! Mario's Wii U-debuut zit barstensvol klassieke platformactie en nieuwe uitdagingen waar je graag steeds voor terug komt. Met de mogelijkheid om als je Mii-personage te spelen, gloednieuwe spelstanden, ondersteuning voor vijf spelers* en unieke Wii U GamePad-functionaliteiten is dit het perfecte spel voor zowel Mario-fans als nieuwkomers. Nintendo Land brengt een levendig pretpark tot leven op je tv, met 12 geweldige attracties, gebaseerd op geliefde Nintendo-spelserie's, met meerdere levels en uren aan gameplay. Of je nu alleen, tegen andere spelers of mét andere spelers speelt, je vindt vast een favoriete attractie. Met zoveel fun in één pakket is het vast geen verrassing dat Nintendo Land bij het Wii U Premium Pack geleverd wordt!

    Om je te helpen om meteen al het meeste uit je Wii U-systeem te halen, hebben we een Wii U-informatiegids voor je samengesteld! Lees dit nuttige artikel voor een overzicht van systeemupdates, opslagmogelijkheden, het verbinden van je systeem met het internet en meer!

    Als je meer wilt weten over Wii U, wilt zien welke bundels er verkrijgbaar zijn, de accessoires wilt ontdekken, specificaties wilt zien en meer, moet je zeker een bezoekje aan onze officiële Wii U-site brengen.

    Wii U, ons gloednieuwe videospelsysteem, ligt nu in de winkel.

    * Extra accessoires zijn vereist voor meerspelerstanden en worden apart verkocht.