• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nu in de winkels: THEATRHYTHM FINAL FANTASY


  06-07-2012

  Blijf in de maat, knok tegenstanders van je af en help het universum redden in de ritmische actietitel THEATRHYTHM FINAL FANTASY van Square Enix. Het is een kwart eeuw geleden dat het eerste deel uit de Final Fantasy-serie uitkwam en er is geen betere manier om dat te vieren dan met deze gloednieuwe titel, exclusief voor de Nintendo 3DS!

  Tik, sleep en houd de stylus tegen het scherm om in de maat te blijven van je favoriete soundtracks uit de populaire RPG-serie. Je traint niet alleen je ritmegevoel, maar ontdekt ook een hoop functies die je bekend zullen voorkomen uit de Final Fantasy-spellen. Zo bouw je een team op, pas je de vaardigheden van je personages op je eigen smaak aan en verdien je ervaring om jezelf beter te verdedigen tegen vijanden. Je kunt ook verbinding maken met maximaal drie vrienden om samen de slechteriken uit te schakelen via Local Play, en je kunt profielkaarten maken die je via StreetPass met andere spelers kunt uitwisselen.

  Als je al die geweldige nummers in het spel hebt voltooid en er nog steeds niet genoeg van hebt, kun je vanaf nu nieuwe liedjes als toegevoegde inhoud downloaden via de Nintendo eShop. In de toekomst worden er nieuwe nummers toegevoegd, dus houd je ogen open!

  Voor meer informatie over het verhaal, de kenmerken en speltypes van dit spannende nieuwe, ritmische actiespel, kun je een kijkje nemen op onze spelpagina van THEATRHYTHM FINAL FANTASY.

  Als je meer wilt weten over het ontwikkelproces van dit spel, lees dan het onlangs gepubliceerde Iwata vraagt: Externe ontwikkelaars voor de Nintendo 3DS. Daarin spreekt Iwata met Ichiro Hazama, de producent van het spel bij Square Enix.

  THEATRHYTHM FINAL FANTASY ligt nu overal in Europa in de winkels voor de Nintendo 3DS.