• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontvang Pokémon Genesect bij vroege aanschaf van Pokémon Black Version 2 of Pokémon White Version 2


    10-09-2012

    10 september 2012 – Terwijl de spanning stijgt voor de komst van Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2, geeft Nintendo fans een extra reden om enthousiast uit te kijken naar de Europese lancering van deze Nintendo DS-spellen op 12 oktober 2012. Voor een beperkte tijd na de lancering krijgen spelers die één van de twee versies hebben gekocht de unieke kans om de mythische Pokémon Genesect via de Nintendo Wi-Fi Connection te ontvangen. In Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 keren spelers terug naar de regio Unova voor een nieuw avontuur dat twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version plaatsvindt.

    Genesect is een recent ontdekte mythische Pokémon die tot leven is gewekt uit een 300 miljoen jaar oud fossiel. Deze door Team Plasma aangepaste Pokémon is berucht om zijn vernietigende actie met de naam Techno Blast. Genesect is een Pokémon van de types Bug en Steel en heeft de mogelijkheid om zijn krachtniveau af te stemmen op dat van zijn tegenstander. Deze bijzondere Pokémon is verkrijgbaar van 12 oktober tot 12 november 2012.

    Iwata Asks

    De regio Unova is sterk veranderd in Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2, Zowel Black City als White Forest bevatten nieuwe locaties; White Treehollow is nu toegankelijk in White Forest van Pokémon White Version 2, terwijl Black Tower nu onderdeel is van Black City in Pokémon Black Version 2. Beide locaties plaatsen geoefende spelers voor heel nieuwe uitdagingen. De plattegronden van White Treehollow en Black Tower worden willekeurig gegenereerd voor steeds weer nieuwe uitdagingen waarin spelers een weg moeten vinden door doolhofachtige omgevingen en de trainers op hun pad moeten verslaan.

    Ga voor meer informatie over Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2, evenals de mythische Pokémon Genesect naar de officiële Pokémon-site.