• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ontvang een nieuw artikel uit de Creepy-serie in Animal Crossing voor Wii in september!


  31-08-2012

  Dit schokkende beeldhouwwerk zal je zeker angst aanjagen en niet alleen vanwege zijn koude, harde buitenkant. Mocht je nieuwsgierigheid het winnen en je hem aan willen raken, dan staat je een akelige verrassing te wachten... want zijn ogen zullen oplichten! Terg je gasten door dit enge standbeeld in je huiveringwekkende huis te plaatsen en zie hoe ze gehypnotiseerd worden door zijn afschuwelijke blik.

  Dit verbluffend afzichtelijke artikel zou je pijn in je ogen kunnen bezorgen als je zo onvoorzichtig zou zijn om in zijn kijkers te staren. In plaats daarvan raden we je aan om uit te kijken naar meer artikelen uit de Creepy-serie, met elke twee weken een nieuw object voor Animal Crossing: Let's Go to the City. Er zijn er nog veel meer om te verzamelen en aan je verschrikkelijke verzameling toe te voegen!

  Artikelen uit de Creepy-serie kun je nergens anders vandaan halen. Dus als de creepy statue klinkt als iets waar je niet zonder kunt, ben je vast blij te horen dat je het gemakkelijk aan je verzameling kunt toevoegen.

  Om de creepy statue te bemachtigen hoef je alleen maar te zorgen dat je tussen 1 en 14 september de vriendelijke postbode Pete tegen het lijf loopt. In deze periode met Pete spreken, is de enige manier om de creepy statue in bezit te krijgen. Kijk dus uit naar de postbode!

  Als je je Wii hebt aangesloten op het internet, is de creepy statue al binnen handbereik. Lees de aanwijzingen hieronder om er achter te komen hoe je dit exclusieve cadeau kunt ontvangen.

  Let op: dit intimiderende item is zeker flitsend, maar hij zal niet bijdragen aan de beoordeling van je woning door de goedwillende juryleden van de Happy Room Academy. Waarschijnlijk worden ze er alleen maar bang van.

   

  De speciale voorwerpen in bezit krijgen

  Om brieven met speciale voorwerpen van Nintendo te kunnen ontvangen, moet je je Wii op het internet aangesloten hebben en WiiConnect24 aangezet hebben.

  Ook moet je ervoor zorgen dat de WiiConnect24 instellingen in Animal Crossing: Let's Go to the City communicatie met andere spelers toestaan. Volg de aanwijzingen hieronder op, zodat je de speciale voorwerpen kunt ontvangen.

   

  Bekijk eerst de instellingen van je Wii-systeem

  Iwata Asks

  Klik op het Wii-opties-icoon, linksonderin het Wii-menuscherm.

  Iwata Asks

  Kies voor Wii-instellingen.

  Iwata Asks

  Klik op de pijl naar rechts om naar de tweede pagina van de Wii-instellingen te gaan.

  Iwata Asks

  Kies WiiConnect24.

  Als de instellingen voor ouderlijk toezicht van kracht zijn, zul je op dit moment een PIN in moeten voeren. Lees voor meer informatie het gedeelte over ouderlijk toezicht in het hoofdstuk Wii-instellingen en geheugenbeheer van de handleiding van Wii-kanalen. Daarnaast kun je via deze link ook meer informatie inwinnen.

  Iwata Asks

  Kies de eerste keuzemogelijkheid in het WiiConnect24-menu.

  Iwata Asks

  Kijk of WiiConnect24 op 'Aan' staat. Als dit niet het geval is, kies dan 'Aan' en bevestig je keuze.

   

  Bekijk de instellingen door gebruik te maken van de telefoon op je zolder

  Iwata Asks

  Maak in Animal Crossing: Let's Go to the City gebruik van de telefoon op je zolder en kies voor de WiiConnect24-mogelijkheid.

  Iwata Asks

  Zorg ervoor dat de WiiConnect24-instellingen aan staan om met anderen te kunnen communiceren.

  Zodra je de juiste instellingen hebt…

  Gedurende de periode dat de aanbiedingen geldig zijn, stuurt Nintendo brieven naar je huis met speciale voorwerpen.

  Let op:

  • Één van de spelers in het dorpje moet, na klaar te zijn met zijn of haar part-time baantje, met Rover hebben gesproken in de bus naar de stad.
  • Rover verschijnt alleen aan de eerste speler in het dorpje die naar de stad gaat.
  • Als de ouderlijk toezicht-instellingen van je Wii geen communicatie van gebruiker tot gebruiker toestaan, kun je geen gebruik maken van deze aanbieding.
  • Iedere speler kan deze speciale voorwerpen slechts één keer downloaden.
  • Let wel dat je geen brieven kunt ontvangen als de poort open staat… bijvoorbeeld wanneer je vrienden in andere dorpjes bezoekt via de Nintendo Wi-Fi Connection.
  • Zelfs als je Wii-systeem uit staat, op stand-by, kun je nog brieven ontvangen.
  • Als je je Wii-systeem uitzet en de stekker uit het stopcontact haalt, kun je geen brieven meer ontvangen.
  • Zorg bij gebruik van de Nintendo Wi-Fi USB Connector dat de computer waar hij op aangesloten is, aan staat.
  • Het is mogelijk dat er enige vertraging kan optreden bij het ontvangen van brieven.

  Wat is WiiConnect24?

  WiiConnect24 maakt het mogelijk dat je Wii 24 uur per dag op het internet aangesloten kan blijven, zelfs als het systeem op stand-by staat. Hierdoor kun je op elk moment gegevens voor de Wii-kanalen en boodschappen van vrienden en familie ontvangen.