• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Pokédex 3D Pro komt op 8 november naar Nintendo 3DS


  07-08-2012

  7 augustus – Nintendo onthult vandaag nieuwe informatie over de spellen Pokémon™ Black Version 2, Pokémon™ White Version 2 en Pokémon Dream Radar, en over de applicatie Pokédex 3D Pro. Pokédex 3D Pro is vanaf 8 november exclusief verkrijgbaar voor Nintendo 3DS via de Nintendo eShop. Het is de perfecte applicatie voor alle Pokémon-fans. Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 bieden nieuwe manieren om spelers met elkaar te verbinden en alles uit het spel te halen. Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 zijn speelbaar in 2D op Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL en komen op 12 oktober uit.    

  Pokédex 3D Pro: Pokédex 3D Pro is de perfecte applicatie om naast Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 te gebruiken. Het wordt apart verkocht en is vanaf 8 november beschikbaar in de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS. Met deze verbeterde en aangepaste versie kan je alles te weten komen over je favoriete Pokémon. Het bevat informatie over meer dan 640 Pokémon uit de geschiedenis van de Pokémon-spelserie. In het nieuwe Pokémon Challenge kan de speler zijn kennis over Pokémon testen in allerlei quizzen. Om er zeker van te zijn dat men toegang heeft tot de Pokédex die de beste hulp biedt bij Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2, wordt de originele Pokédex 3D op 11 oktober uit de Nintendo eShop verwijderd.    

  Join Avenue: In Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 kan de speler ook een bezoek brengen aan het Join Avenue-gebied. In dit gebied komt de speler iedereen tegen waarmee hij via de draadloze Tag Mode in aanraking is gekomen, door te ruilen of te vechten. Deze spelers hebben winkels geopend in Join Avenue waar ze zeldzame spullen verkopen die je nergens anders in het spel tegenkomt. Er zijn verschillende winkels mogelijk in Join Avenue, zoals winkels die zich richten op voorraden of het sterker maken van Pokémon. Hoe meer spelers zich in de Join Avenue van de speler bevinden, hoe zeldzamer de voorwerpen zijn die je er kunt kopen.    

  Memory Link: Door Pokémon Black Version 2 of Pokémon White Version 2 met een eerder gespeeld exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version te koppelen, kan de speler bijvoorbeeld speciale Pokémon vangen of zien wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd met bepaalde personages uit Pokémon Black Version en Pokémon White Version. De voortgang in Pokémon Black Version of Pokémon White Version bepaalt welke scènes de speler tegenkomt in Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Om Memory Link te gebruiken heb je twee systemen uit de Nintendo DS- of Nintendo 3DS-familie nodig of toegang tot breedband internet.    

  Pokémon Dream Radar: Op 12 oktober verschijnt Pokémon Dream Radar exclusief in de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS. Met deze applicatie, volledig in twee dimensies uitgevoerd, kan de speler Pokémon vangen en voorwerpen gebruiken met behulp van Augmented Reality-technologie. Door het Nintendo 3DS-systeem te bewegen, kun je op Dream Clouds richten en schieten. Gevangen Pokémon en voorwerpen uit Pokémon Dream Radar kunnen worden overgezet naar Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. In het spel kan de speler de rol aannemen van een assistent van Professor Burnet, een wetenschapper die de Interdream Zone bestudeert. De Pokémon die de speler vangt in Pokémon Dream Radar hebben mogelijk verborgen vaardigheden die niet beschikbaar zijn in Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Veel voorwerpen in het spel komen niet voor in Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2

  Ga voor meer informatie over de spellen Pokémon Black Version 2, Pokémon White Version 2 en Pokémon Dream Radar of de applicatie Pokédex 3D Pro naar de officiële Pokémon-site.