• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Verbeter je typevaardigheid met Learn with Pokémon: Typing Adventure voor Nintendo DS


    16-08-2012

    16 augustus 2012 – Wie zijn typevaardigheid op een leuke en uitdagende manier wil verbeteren, zit helemaal goed met Learn With Pokémon: Typing Adventure  voor Nintendo DS. Dit innovatieve spel is vanaf 21 september 2012 verkrijgbaar in Europa en wordt geleverd inclusief een draadloos Nintendo-toetsenbord. In dit unieke, op typevaardigheid gebaseerde avontuur doe je onderzoek naar ruim 400 Pokémon – inclusief legendarische Pokémon.

    Als nieuwste lid van de Elite Typists' Club, wordt je typevaardigheid steeds zwaarder op de proef gesteld. Om Professor Quentin Werty en zijn assistent Paige Down  te helpen bij hun onderzoek moet je de namen van de Pokémon die je tegenkomt snel en foutloos typen.

    Learn With Pokémon: Typing Adventure is geschikt voor zowel beginners als voor mensen met veel type-ervaring. In de eerste levels hoef je alleen maar de eerste letter van een Pokémons naam te typen, maar naarmate je typevaardigheid verbetert krijg je steeds lastiger uitdagingen voorgeschoteld.

    Door hun namen correct te typen, vang je de verschillende Pokémon in je Typing Ball, zodat je team ze kan onderzoeken. Door in het avontuur te vorderen tref je steeds zeldzamer Pokémon, inclusief legendarische Pokémon als Reshiram en Zekrom uit Pokémon Black Version en Pokémon White Version

    Het spel bevat lessen voor vingerplaatsing en andere tips om sneller en nauwkeuriger te leren typen. Door snel en nauwkeurig te typen maak je combo’s en haal je scores die je algemene typeclassificatie verbeteren. In de loop van het spel kun je 60 uitdagende levels vrijspelen om steeds zeldzamer Pokémon te vinden en een totaal van 180 medailles te verzamelen.

    Learn With Pokémon: Typing Adventure wordt in Nederland geleverd inclusief een speciaal draadloos Nintendo-toetsenbord met de standaard QWERTY-toetsenbordindeling. Dit toetsenbord is gemaakt om in combinatie met dit spel te werken, maar kan mogelijk ook werken met andere producten die Bluetooth ondersteunen. In de verpakking bevindt zich ook een Nintendo DS-standaard die je kunt gebruiken voor het neerzetten van je Nintendo DS-, Nintendo DSi-, Nintendo DSi XL-, Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem, zodat je je handen vrij houdt voor het toetsenbord.

    Iwata Asks

    Learn With Pokémon: Typing Adventure is perfect voor liefhebbers van Pokémon-avonturen die hun typevaardigheid willen verbeteren. Het spel wordt op 21 september gelanceerd voor de Nintendo DS- en Nintendo 3DS-systemen. Ga voor meer informatie naar www.pokemon.nl.

    Volg @NintendoNL op Twitter voor meer updates.