• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Zorg dat jij het lederen Layton bagagelabel in gelimiteerde oplage bemachtigd!


    19-10-2012

    Een oude vriend in het nauw; een stad in gevaar; een mysterieuze gemaskerde vreemdeling die ravages aanricht met dodelijke wonderen. Er is maar één puzzeloplossende heer die ons kan in Professor Layton en het Masker der Wonderen op de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

    Natuurlijk zijn fans van Professor Layton opgewonden over de op handen zijnde komst van het vijfde deel in deze serie, maar er is ook een andere reden waarom puzzelliefhebbers en Nintendo 3DS bezitters dit nieuwe avontuur zo snel mogelijk willen bemachtigen op 26 oktober. Als dank van Nintendo zullen Club Nintendo-leden in Europa die dit spel registreren, in aanmerking komen voor een speciale beloning: Een echt leren bagagelabel in Layton-stijl! Dit zeer speciale en gelimiteerd beschikbare cadeau - waarvan er maar 5000 bestaan - is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

    Registratie voor dit fantastische Layton-cadeau is mogelijk vanaf 26 oktober om 9 uur 's ochtends. Gemaakt van echt leer en voorzien van een reliëf van Laytons welbekende hoge hoed is het de perfecte aanvulling voor de reiskoffer van elke heer of dame. Aangezien er voor heel Europa maar 5000 van deze bagagelabels beschikbaar zijn, weet je dat als je er één weet te bemachtigen je je in een select, puzzelliefhebbend gezelschap bevindt!

    Nu je toch wacht op de komst van het nieuwe Layton-spel op de Nintendo 3DS, is dit een perfect moment om de officiële Professor Layton en het Masker der Wonderen-site te bezoeken. Vol met informatie over het nieuwste onderzoek van de professor, de nieuwe speelmogelijkheden en redenen waarom dit spel alleen op de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL uit kan komen, is deze website een geweldige manier om je voor te bereiden op het nieuwe en meest wonderlijke avontuur van Professor Layton!

    Professor Layton en het Masker der Wonderen zal vanaf 26 oktober 2012 verkrijgbaar zijn in Europa, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

    Let op: Per geregistreerd "Professor Layton en het Masker der Wonderen"-spel wordt slechts één cadeau verstrekt. Om in aanmerking te komen voor een leren bagagelabel in Layton-stijl, moet je jouw "Professor Layton en het Masker der Wonderen"-spel op 26 oktober 2012 na 9 uur 's ochtends registreren. Registraties voor dit tijdstip zullen niet in aanmerking komen voor dit cadeau. Er zijn 5000 van deze leren bagagelabels voorradig, beschikbaar zolang de voorraad strekt. Diegenen die in aanmerking komen voor dit cadeau zullen per e-mail benaderd worden met informatie hoe zij hun cadeau in bezit kunnen krijgen. Spellen moeten geregistreerd worden bij Club Nintendo; berichten over deze actie zullen alleen verstuurd worden naar Club Nintendo-leden die toestemming hebben gegeven om Nintendo's nieuwsbrieven te ontvangen.