Zusjes Cruz vereffenen een rekening in New Super Mario Bros. 2


14-08-2012

14 augustus 2012 – Penélope Cruz, de Academy Award®-winnende actrice en haar zus, actrice Mónica Cruz, bundelen hun krachten in een nieuwe campagne voor New Super Mario Bros. 2, het zijwaarts scrollende Mario-avontuur dat op 17 augustus wordt gelanceerd voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

In de tv-reclame zien we hoe Mónica en Penélope wedden wie als eerste de vlaggenmast aan het eind van het level bereikt – met een nogal ongebruikelijke ‘straf’ voor de zus die de weddenschap verliest… bekijk de volledige reclame op ons officiële YouTube-kanaal om te zien hoe de zusjes een rekening vereffenen na hun race door Mushroom Kingdom!

New Super Mario Bros. 2 is het eerste zijwaarts scrollende Mario-spel dat speciaal voor het Nintendo 3DS-systeem is gemaakt. Het spel biedt klassieke elementen waar Mario-fans van smullen, maar introduceert ook diverse nieuwe elementen die een frisse draai geven aan de populaire spelprincipes. Dit keer bevatten de levels van Mushroom Kingdom meer munten dan ooit – met als ultieme doel om een miljoen munten te verzamelen. De nieuwe muntenjacht-stand verhoogt de spanning met een evenwicht tussen risico’s en beloningen. In deze spelvariant worden spelers uitgedaagd om met een enkel leven drie willekeurig gekozen levels te voltooien en onderweg zoveel mogelijk munten te verzamelen. De muntenjacht-scores kunnen via StreetPass als uitdagingen worden uitgewisseld met andere spelers, terwijl het hele avontuur ook in een speciale spelstand met een tweede speler doorlopen kan worden – voor de eerste keer in een draagbaar Mario-platformspel.

“De samenwerking met de zussen Cruz past perfect bij ons. Niet alleen omdat je in New Super Mario Bros. 2 met twee spelers tegelijk het hele avontuur kunt doorlopen als de broers Mario en Luigi, maar ook omdat de zussen al jaren grote fans zijn van de serie,” zegt Laurent Fischer, Nintendo of Europe’s Managing Director van Marketing en PR. “De co-op-stand bracht echt hun competitieve kant naar boven, ze hadden dikke pret toen ze probeerden zoveel mogelijk munten te verzamelen en tegelijk probeerden als eerste de finish van elk level te bereiken.”

New Super Mario Bros. 2 is een echt familiespel en vanaf 17 augustus verkrijgbaar in Europese winkels. Voor het eerst komt dit spel op dezelfde dag ook als digitale download beschikbaar in de Nintendo eShop.