De officiële site voor Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity is nu live!


16-04-2013

Bereid je voor op de aankomende release van Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity met een bezoekje aan de officiële site! Kom alles te weten over dit spannende nieuwe Pokémon-avontuur, dat op 17 mei uitkomt, exclusief voor Nintendo 3DS.

De officiële site voor Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity bevat alle info die je nodig hebt, voorafgaand aan de release van het spel. Maak kennis met de unieke Pokémon die je kunt worden, verdiep je in het verhaal achter deze unieke missie en lees over de vele Pokémon die je onderweg kunt tegenkomen. Ontdek hoe je Pokémon Paradise van een barre woestenij in een prachtige stad kunt veranderen en hoe het creëren van Magnagates met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem cruciaal is om je avontuur nooit te laten eindigen! Verder kun je lezen over hoe aanvullende content je reis nog verder kan verrijken en dat het eerste pakket - Poké Forest - voor beperkte tijd gratis beschikbaar is!

Ga nu naar de officiële site voor Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity!

Pokémon Mystery Dungeon is vanaf 17 mei exclusief verkrijgbaar voor Nintendo 3DS, zowel verpakt in de winkel als in de Nintendo eShop als downloadversie.