• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een overdaad aan geweldige spellen met de Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen!


    22-04-2013

    Er zijn nu zoveel geweldige spellen verkrijgbaar voor Nintendo 3DS, dat je het misschien moeilijk vindt om een keuze te maken voor je volgende aankoop. Maar geen zorgen! Met onze Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen! krijg je een aantal warme aanbevelingen en is het mogelijk om gratis een downloadversie van je meestgewilde spel te ontvangen!

    Als je om het even welke drie van de acht Nintendo 3DS-spellen die in aanmerking komen bij Club Nintendo registreert voor 30 juni 2013, zul je beslag kunnen leggen op een gratis downloadcode voor een vierde spel uit de selectie. Kies een van de vijf overgebleven titels die je nog niet hebt geregistreerd en geniet van nog meer spelplezier op de Nintendo 3DS. Of kies een spel dat je al hebt geregistreerd en schenk het aan een vriend. Bij sommige van de spellen uit het aanbod kun je genieten van geweldige actie voor meerdere spelers!

    Voor deze actie zijn de volgende acht Nintendo 3DS-titels uitgekozen:

    Bovendien kan het deelnemen aan de actie en het ontvangen van een downloadcode voor een van deze gratis spellen uit de Nintendo eShop niet eenvoudiger!

    Stap 1

    Registreer om het even welke drie van de spellen hierboven (hetzij een verpakte versie uit een winkel of een downloadversie uit de Nintendo eShop op een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL die met jouw Club Nintendo-account is verbonden of een versie die deel uitmaakt van een Nintendo 3DS- / Nintendo 3DS XL-bundel) op je Club Nintendo-account, voor 30 juni 2013, 23:59.

    Stap 2

    Log in op de Club Nintendo-site en ga naar het Mijn account-gedeelte. Aan de bovenkant van de pagina zie je een actie-banner. Klik hierop om naar de pagina te gaan waar je je downloadcode aan kunt vragen.

    Stap 3

    Controleer of het e-mailadres dat met je Club Nintendo-account is verbonden correct is weergegeven en volg dan de instructies op het scherm om een van de acht gratis beschikbare spellen te kiezen, voor 31 juli 2013, 23:59.

    Stap 4

    Ga nadat je je unieke downloadcode per e-mail hebt ontvangen en voor 31 december 2013, 23:59, naar de Nintendo eShop via het HOME-menu op je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL-systeem om hem te gebruiken.

    Stap 5

    Raak in de Nintendo eShop het menupictogram aan, kies voor INSTELLINGEN EN MEER en dan voor DOWNLOADCODE GEBRUIKEN. Voer je gratis downloadcode in om je gratis spel te downloaden en er wanneer en waar je maar wilt van te genieten, zonder dat je een Game Card nodig hebt!

    Wat voor soort spellen op Nintendo 3DS ook je voorkeur genieten, onze speciale actie heeft iets voor jou. Ga voor meer informatie naar de Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen!-site!

    Registratie bij Club Nintendo vereist, algemene voorwaarden zijn van toepassing. Je kunt slechts één keer deelnemen aan deze actie. Je moet tenminste 16 jaar oud zijn en inwoner van het Verenigd Koninkrijk. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland of Rusland. Om het even welke drie van de acht titels die in aanmerking komen en gekocht en geregistreerd zijn na hun respectievelijke release zijn geldig voor deelname aan deze actie. Drie van de acht Nintendo 3DS-spellen die in aanmerking komen, moeten voor 30 juni 2013, 23:59, geregistreerd worden. Aanvragen van gratis downloadcodes kunnen alleen vanaf 23 april 2013, 15:00, gedaan worden. Aanvragen voor gratis downloadcodes moeten voor 31 juli 2013, 23:59, gedaan worden Downloadcodes moeten voor 31 december, 23:59, 2013 gebruikt worden. Acceptatie van de Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid is vereist. Een draadloze breedbandinternetvervinding is vereist voor downloaden van het gratis spel. Voor 23 april 2013 geregistreerde verpakte- of downloadversies van de acht titels die in aanmerking komen gelden tevens voor deelname aan deze actie. Downloadcodes voor spellen die ten tijde van een aanvraag nog niet verkrijgbaar zijn, zullen kort na hun Europese release verzonden worden. Lees de algemene voorwaarden op onze site voor volledige informatie.