• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo kondigt een nieuw lid van de Nintendo 3DS-familie aan, naast exclusieve Zelda-Bundels voor Wii U


    28-08-2013

    28 augustus 2013 – Om de Europese release van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD op 4 oktober te vieren, lanceert Nintendo een limited edition Wii U-bundel met Zelda-thema. Het The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack bevat een zwart, premium Wii U-systeem met 32 GB aan opslagruimte, een Wii U GamePad-controller met gouden letters, een gouden Hyrule-embleem en gouden symbolen van het spel en bevat een code die je kunt gebruiken om The Legend of Zelda: The Wind Waker HD direct te downloaden** uit de Nintendo eShop van Wii U.

    Ook komt er, naast de Zelda-hardware bundel en de losstaande verpakte versie van het spel een The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Limited Edition in de winkels te liggen, beschikbaar zo lang de voorraad strekt. Deze bevat naast het verpakte spel een exclusieve, dubbelzijdige hoes met Zelda-artwork en een nog nooit eerder vertoonde kwalitatieve figurine die Ganondorf in aanvalspositie verbeeldt met in elke hand een zwaard. De figurine zit in een transparante stolp en is een must-have voor elke fan van de The Legend of Zelda-serie.

    Nintendo kondigt vandaag ook de komst van een nieuw lid van de Nintendo 3DS-familie aan: Nintendo 2DS***. Dit nieuwe systeem zal vanaf 12 oktober 2013 in de Europese winkels liggen en biedt nog meer variatie en waarde aan je draagbare spelmogelijkheden. De Nintendo 2DS is een meer gestroomlijnde versie van de Nintendo 3DS, waarmee je zowel Nintendo 3DS-spellen als Nintendo DS-spellen kunt spelen, in 2D.

    CI16_2DS_PickAColor.png

    De Nintendo 2DS behoudt vele van de hardwaremogelijkheden van de Nintendo 3DS, waaronder dezelfde Nintendo 3DS-besturingsmogelijkheden, backwards compatibiliteit met het bestaande aanbod van Nintendo DS-spellen en draadloze verbindingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld toegang tot de Nintendo eShop en StreetPass- en SpotPass-functionaliteiten. Het systeem heeft echter een opvallend vast, leivormig design en spelers kunnen er alle verpakte en gedownloade Nintendo 3DS-spellen mee spelen, in 2D. Het nieuwe systeem is ontworpen als een beginpunt voor - of een nieuwe manier van - genieten van de draagbare Nintendo-ervaring en zal bij release verkrijgbaar zijn in twee kleurencombinaties: WIT+ROOD en ZWART+BLAUW. Een Nintendo 2DS-etui zal apart verkrijgbaar zijn.

    De line-up van spellen voor Wii U en Nintendo 3DS voor het einde van dit jaar, zal een keur aan exclusieve titels voor beide systemen bevatten, waardoor iedereen kan genieten van een keuze uit een aantal van de meest bekende en meest geliefde Nintendo-franchises. Van Pokémon tot Donkey Kong, van Mario tot Zelda; Nintendo draagt in de komende maanden zorg voor vele onvergetelijke gameplay-belevenissen.

    Bekijk hier alvast een aantal van de hardware bundels en spellen van Nintendo en andere uitgevers voor Wii U en Nintendo 3DS. (PDF, 163 kB)

    *Een gedeelte van het interne geheugen is gereserveerd voor de opslag van systeemgegevens. De beschikbare opslagruimte voor het bewaren van gegevens buiten het gereserveerde gedeelte voor systeemsoftware en ingebouwde software is ongeveer 25 GB, in het Wii U Premium Pack. De hoeveelheid aan beschikbare opslagruimte kan uitgebreid worden met externe USB-opslagmedia. Het Wii U-systeem ondersteunt harde schijven met USB-aansluiting en een eigen stroomvoeding. Ga naar ons Wii U-klantenservicegedeelte voor het meest actuele overzicht aan compatibele USB-opslagapparaten.

    **Het Wii U-systeem moet met het internet verbonden zijn.

    ***Nintendo 2DS-aankoop omvat: Nintendo 2DS-systeem, Nintendo 2DS-stylus, Nintendo 3DS-voeding, SDHC-geheugenkaart met 4 GB aan opslagruimte (Nintendo 3DS wordt geleverd met een kaart met 2 GB aan opslagruimte), 6 AR-kaarten, gebruikshandleiding.

    Voor meer informatie:

    Wii U-site http://wiiu.nl

    Nintendo 3DS-site http://www.nintendo3ds.nl

    Nintendo 3DS-rondleiding: http://rondleiding.nintendo.nl

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/NintendoNederland