• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Kerstgroet van Satoru Shibata!


  20-12-2013

  Hallo, allemaal! Ik ben Satoru Shibata van Nintendo of Europe.

  Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie steun aan Nintendo in 2013.

  CI16_MrShibataChristmasMessage.png

  Ook waardeer ik het zeer dat jullie onze uitzendingen van Nintendo Direct blijven volgen. Dit jaar heb ik een aantal nieuwe dingen uitgeprobeerd in verschillende afleveringen van Nintendo Direct: zo heb ik "I Wanna Dance With Somebody" gezongen en me als Phoenix Wright en Professor Layton verkleed... Het was soms best genant en ik denk niet dat ik er een Oscar mee win, maar ik hoop dat ik heb kunnen bijdragen aan je interesse in de titels die ik introduceerde tijdens de afleveringen van Nintendo Direct. We hebben tijdens de opnames van die scènes in elk geval veel plezier gehad!

  Heb je trouwens al besloten welk spel je gaat spelen tijdens de kerstvakantie?

  Om je de waarheid te zeggen, heeft de Wii U bij mij thuis het nu drukker dan ooit. Misschien vraag je je af waarom. Nou, mijn vrouw en ik vinden het leuk om bijna elk weekend te zingen met Wii Karaoke U. Met gemak blijven we zo drie tot vier uur aan één stuk door zingen - mijn huis lijkt wel een Japanse karaoketent! Zelfs als ik op zakenreis ben, blijft mijn vrouw in haar eentje karaoke zingen. We hebben altijd de grootste lol als we het online klassement bekijken en zien hoe slecht we kunnen zingen. Ik hoop dat je Wii Karaoke U thuis zult uitproberen met je familie of vrienden! Het is heel erg leuk!

  Wii Fit U is nog zo'n spel dat we heel leuk vinden. Elke dag dragen we onze Fit Meters om bij te houden hoeveel stappen we zetten en calorieën we verbranden. Hiervoor hoef je de gegevens van de Fit Meter alleen maar met de software te synchroniseren. Misschien ben ik een extreem voorbeeld, want 's weekends tennis ik altijd twee uur lang, gevolgd door een uur trainen in de sportschool. Dat levert ongeveer 20.000 stappen en 800 verbrande calorieën op. Doordeweeks kom ik echter nooit aan de 2000 stappen en verbrand ik maar 200 calorieën, omdat ik bijna de hele dag op een vergaderstoel zit. Dus als ik op werkdagen thuiskom, speel ik Core Luge om meer calorieën te verbranden. Het ziet er heel eenvoudig uit, maar als je het serieus probeert te spelen, is het best wel moeilijk! Mijn vrouw komt echter makkelijk aan de 20.000 stappen per dag door onze hond tweemaal daags uit te laten, en de boodschappen en het huishouden te doen. Dus ik zal haar prestaties waarschijnlijk nooit evenaren!

  Ik heb mijn vrienden, familie en zakenpartners die ons thuis komen bezoeken zulke enthousiaste verhalen verteld over het plezier dat we beleven met Wii Karaoke U en Wii Fit U, dat de meesten van hen deze spellen nu zelf ook zijn gaan spelen!

  Ik ben van plan om in de kerstvakantie aan de slag te gaan met SUPER MARIO 3D WORLD. Vroeger heb ik dit soort platformspellen nooit uit kunnen spelen, maar ik ben erg vastbesloten om bij deze titel door te zetten tot ik het laatste gebied heb bereikt.

  CI7_MrShibataChristmasMessage_1.png

  Ik hoop dat je tijdens de feestdagen ook samen met je familie en vrienden van videogames zult genieten en dat Nintendo's producten deze kerst een glimlach op je gezicht zullen blijven toveren - en volgend jaar ook!

  Tot volgend jaar in nieuwe afleveringen van Nintendo Direct!


  Ik wens je een vrolijke kerst en een gelukkig nieuwjaar toe!