• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Direct onthult nieuwe informatie over Mario Kart 8 en Super Smash Bros.


    18-12-2013

    18 december 2013 – Vandaag heeft Nintendo in een Nintendo Direct onthuld dat een van zijn populairste nieuwe personages naar twee van de grootste Wii U-spellen van 2014 komt. Rosalina uit de Super Mario Galaxy-serie is speelbaar in zowel Super Smash Bros. als Mario Kart 8. Nintendo heeft voor 2014 ook een Wii U-spel van Tecmo Koei aangekondigd. Deze titel plaatst de actievolle Warriors-serie in de wereld van The Legend of Zelda. De voorlopige titel is Hyrule Warriors. Dit project staat los van de nieuwe titel in de The Legend of Zelda-serie die wordt ontwikkeld door de ervaren producer van de serie Eiji Aonuma en zijn team.

    Tijdens de uitzending zijn de releasedata bevestigd van de titels Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor Wii U en Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney voor Nintendo 3DS. Er was ook ruimte voor een aantal feestelijke verrassingen, zoals de release van Golf voor Wii Sports Club en een nieuwe titel die een mix biedt van uitdagingen uit klassieke computerspellen met de naam NES Remix. Beide titels zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

    Bekijk de Nintendo Direct in zijn geheel voor meer informatie, waaronder details over Yoshi’s New Island en Kirby’s nieuwe avontuur, beide voor Nintendo 3DS.