• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wii U belicht: losstaand van de tv spelen


    27-02-2013

    Stel je voor: je hebt een vermoeiende dag achter de rug en je wilt even aan alles ontsnappen met je favoriete videospel… en dan kom je erachter dat iemand anders het scherm in de woonkamer al heeft gereserveerd voor de avond! Geen zorgen, echter: met Wii U kun je stapels spellen spelen zonder dat je daar de tv voor nodig hebt en zonder dat je speelervaring er minder om is.

    Omdat het 6,2-inch touchscreen van de Wii U GamePad een schermverhouding van 16:9 heeft, mis je niets door alleen met de controller, zonder de tv, te spelen. Bovendien geven de ingebouwde stereospeakers je kraakheldere audio en kun je een koptelefoon aansluiten voor als je echt even helemaal in het spel wilt zitten.

    CI_WiiU_PlayStyle_07.jpg

    Neem de sprong met New Super Mario Bros. U, waarin je het hele avontuur in de eenspelerstand kunt spelen en een veelvoud aan lastige missies aan kunt gaan, zonder ooit de tv aan te zetten. Andere titels die je volledig op de GamePad kunt spelen zijn Sonic & All-Stars Racing Transformed, Mass Effect 3 Special Edition, Call of Duty: Black Ops II, Batman: Arkham City Armoured Edition, Darksiders II en meer.

    Zo zal Wii Fit U het mogelijk maken dat je je gewicht bijhoudt en oefeningen doet zonder de tv aan te hoeven zetten. En er komen nog meer titels aan met mogelijkheden waar geen televisie aan te pas komt.

    Het zijn niet alleen spellen waar je van kunt blijven genieten terwijl de tv ergens anders voor wordt gebruikt: Ga een videogesprek aan via Wii U Chat, surf over het net, bekijk online video's met de internetbrowser en kijk wat er voor nieuwe software beschikbaar is in de Nintendo eShop.

    Losstaand van de tv spelen is slechts één onderdeel van de unieke Wii U-ervaring. Ontdek alles over Miiverse, gloednieuwe meerspelerstanden en spellen die je nergens anders kunt spelen op de officiële Wii U-site.