• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kijk naar de uitdagingen van New Super Mario Bros. U op ons nieuwe YouTube-kanaal!


    16-01-2013

    Als je Mario's eerste highdefinition-avontuur New Super Mario Bros. U op Wii U in huis hebt gehaald, dan weet je dat het niet alleen draait om graphics die scherper dan ooit zijn - je hebt gevorderde platformvaardigheden nodig om de meer lastige uitdagingen het hoofd te bieden. Of je nu op zoek bent naar die laatste ongrijpbare sterrenmunt of dat je een hoger niveau van spelen wilt behalen, zorg dat je ons officiële YouTube-kanaal voor New Super Mario Bros. U bezoekt voor pure platforminspiratie in videovorm.

    Van het eenvoudig verkrijgen van 1UPS tot het opsporen van de moelijkst te bereiken sterrenmunten in je reis door het Mushroom Kingdom. Als je behoefte hebt aan een grotere uitdaging, moet je eens proberen of je de prestaties in de superplay-video's na kunt doen: zweef door een compleet level als Vliegende-Eekhoorn-Mario of verdien een dozijn 1UPS met één enkele vuurbal! En voor de teams die er zin in hebben: kijk hoe je een teamlid even rust kunt gunnen door hem naar de vlaggenstok te laten stuiteren zonder de grond te raken en ontdek het geheim van hoe je een ontzagwekkend aantal van 70 1UPS kunt binnenhalen!

    Leden van Club Nintendo kunnen New Super Mario Bros. U en het Wii U-systeem registreren voor extra voordelen* Je Wii U registreren is heel eenvoudig! Verbind je systeem met het internet, voer een systeemupdate uit en fa dan naar de Nintendo eShop. Als dit je eerste bezoek is, wordt er gevraagd om je Nintendo Network ID aan je Club Nintendo-account te koppelen. Ga naar ons klantenservicegedeelte voor meer informatie over het registreren van een Wii U bij Club Nintendo.

    Ga naar het officiële YouTube-kanaal voor New Super Mario Bros. U voor inspirerende en indrukwekkende Mario-prestaties of bekijk de video's in de New Super Mario Bros. U-community op Miiverse. Nieuwe video's worden regelmatig toegevoegd, dus kom meerdere malen terug!

    New Super Mario Bros. U ligt nu in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, alleen voor Wii U.

    *Registratie bij Club Nintendo is vereist. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.