• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Luigi’s Mansion 2 krijgt meerspelerstand


    28-01-2013

    28 januari 2013 – Nintendo geeft nieuwe informatie vrij over Luigi’s Mansion 2. Dit is het nieuwe griezelavontuur van Mario’s broertje Luigi, dat exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL verschijnt in maart. Gewapend met zijn trouwe, spokenzuigende stofzuiger, de Poltergust 5000, moet Luigi in verschillende landhuizen spoken vangen en puzzels kraken. Het spel biedt daarnaast de mogelijkheid om samen met andere spelers te spelen, zowel online als via draadloze communicatie.

    Dit spel is het langverwachte en zeer uitgebreide vervolg op het Nintendo GameCube-spel waarin Luigi voor het eerst de show stal als bibberende held. Om zijn broer Mario uit een spookhuis te bevrijden, moest Luigi naast allerlei spoken ook zijn eigen zenuwen overwinnen. Op de Nintendo 3DS wachten Luigi nog grotere uitdagingen, zowel in het avontuur voor een enkele speler als in de meerspelerstand.

    Maximaal vier spelers* kunnen een tocht beginnen door de Scarecraper, een toren vol paranormale wezens. In de Hunter Mode speelt elke speler met een andere kleur Luigi en is het de bedoeling om samenwerkend alle spoken op een verdieping te vangen voordat de tijd is verstreken. Afhankelijk van hun prestaties wordt het team beloond met bonussen en upgrades die goed van pas komen bij de eindbaasgevechten in de top van elke toren. Spelers kunnen in deze spelvariant kiezen voor een totaal van 5, 10 of 25 verdiepingen. Het is mogelijk om het moeilijkheidsniveau aan te passen. Hierdoor kunnen zowel beginners als geoefende spelers een spannende spokenjacht beleven. Als een speler is verslagen, kunnen zijn teamgenoten hem op de been helpen om als volledig team weer verder te gaan.

    Luigi’s Mansion 2 wordt exclusief voor Nintendo 3DS in maart 2013 gelanceerd. Het spel wordt niet alleen fysiek in winkels verkocht, maar ook als digitale download in de Nintendo eShop.

    * Voor de meerspelerstand kunnen apartt verkrijgbare extra systemen en spellen nodig zij.