Verander je Wii U in een karaoke-apparaat met Wii Karaoke U by JOYSOUND


02-07-2013

2 juli 2013 – Later dit jaar komt een unieke Japanse karaoke-ervaring naar Wii U die geschikt is voor zowel ervaren karaokezangers als beginners. Met deze toepassing kun je kiezen om thuis met vrienden een gezellige avond te beleven of online te strijden tegen andere gebruikers. Wii Karaoke U by JOYSOUND is een nieuwe karaoketoepassing waarbij de Wii U GamePad niet alleen wordt gebruikt als microfoon, maar ook als uitgebreide muziekcatalogus. Zo kan je in je eigen huiskamer van een volledige karaoke-ervaring genieten.

Wii Karaoke U by JOYSOUND komt beschikbaar als gratis downloadbare software in de Nintendo eShop. De software is inclusief een uitgebreide muziekbibliotheek om tegen betaling te streamen. De opzet is eenvoudig – je kiest om de toepassing een uur, 24 uur of 30 dagen te gebruiken, download het ticket in de Nintendo eShop. Als je de toepassing al op je Wii U hebt gedownload, kun je meteen met zingen beginnen!

Wii Karaoke U by JOYSOUND plaatst de muziekkeuze letterlijk in de palm van je hand via de Wii U GamePad. Deze doet dienst als catalogus waarmee je door muziek kunt bladeren en lijsten van je favoriete karaokenummers kunt maken. De Wii U GamePad doet ook dienst als microfoon, terwijl de Wii U-microfoon en andere USB-microfoons worden ondersteund voor gebruikers die de dansbewegingen van hun favoriete artiesten willen nabootsen.

Naast de reguliere karaokestand biedt de toepassing drie standen waarin het raken van de juiste noten met punten wordt beloond! De eerste laat je score aan het eind van het nummer pas zien, zodat je tijdens je optreden op een ontspannen manier kunt zingen. Dit om bijvoorbeeld een nieuw nummer te leren of een nieuwe zangtechniek te proberen. In de tweede stand wordt je prestatie nauwkeurig geanalyseerd en verschijnen je vocale pluspunten en minpunten direct in beeld. Het spannendste is de derde stand waarin je score wordt toegevoegd aan een online-klassement. Deze kan je dan vergelijken met de prestaties van andere Europese gebruikers en je kunt proberen om de top te halen. Of je stem nu het meest geschikt is voor R&B of Country, voor elk nummer is er een constant bijgewerkt klassement met de best presterende gebruikers. Dus oefen je vaardigheden als je bovenaan wilt blijven.

Het programma biedt ook de mogelijkheid om een screenshot van je score op Miiverse te posten, zodat anderen kunnen zien hoe goed je hebt gepresteerd! Terwijl je zingt, verschijnt je Mii-personage actief in beeld, met opties voor verschillende muzikale omgevingen en kostuums. Elk Mii-personage heeft ook zijn eigen optredensets en songlijsten. Als je nieuwe nummers aan je lijst wilt toevoegen, kun je gebruik maken van de ‘History button’ die op de Wii U GamePad beschikbaar is en deze selectie is gebaseerd op de nummers die je eerder had gekozen.

Zing met vrienden in je huiskamer of strijd tegen de rest van Europa en verover de online-klassementen in Wii Karaoke U by JOYSOUND. Deze toepassing zal later in 2013 verschijnen en meer details zullen binnenkort worden aangekondigd.

* Extra accessoires zijn vereist voor meerspelerstanden en worden apart verkocht.

Voor meer informatie:

Wii U-site http://wiiu.nl

Wii U (NL) op Facebook http://facebook.com/WiiUNederland

Nintendo (NL) op YouTube http://www.youtube.com/NintendoNederland

Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

Nintendo NL op Twitter https://twitter.com/nintendonl