• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Verover vanaf 27 september voetballend de wereld in Inazuma Eleven 3 voor Nintendo 3DS


  19-07-2013

  19 juli 2013 – Mark Evans en zijn team van supervoetballers komen terug op 27 september 2013 in Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast voor de Nintendo 3DS-systemen. In deze twee nieuwe versies van de populaire voetbal-RPG wordt wereldwijd gestreden om de cup van de Frontier International Championships. Lukt het Mark Evans een team te vormen dat sterk genoeg is om wereldkampioen te worden?

  In Inazuma Eleven 3 kunnen spelers maar liefst 2.000 personages leren kennen en voor hun team gebruiken. Alleen een sterk en evenwichtig team kan wedstrijden winnen. Daarvoor is het ook de kunst om slim gebruik te maken van meer dan 350 speciale acties die grote impact kunnen hebben op het wedstrijdverloop. Het verhaal wordt in Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast vanuit verschillende perspectieven verteld, terwijl de twee versies de spelers ook tegen verschillende rivalen laten strijden.

  De basis van beide spellen wordt gevormd door een unieke mix van RPG-elementen en voetbalactie. Mede doordat het hele spel nu in 3D wordt gepresenteerd, kunnen spelers genieten van extra spektakel tijdens speciale acties en “gevechtsscènes”. Er zijn ook nieuwe spelmogelijkheden, zoals de optie om tactische beslissingen te maken voor het hele team, en de mogelijkheid om speciale acties van verschillende teamleden te koppelen, zodat de bal met extra kracht richting het doel van de tegenstander wordt geschoten.

  Om tussen de wedstrijden door de allerbeste spelers te vinden, is er nu een nieuwe methode om spelers via een capsule-automaat te vinden, zodat je nog meer mogelijkheden krijgt om spelers te rekruteren die perfect in je team passen!

  Bereid je voor op nieuwe, spectaculaire voetbalwedstrijden en neem het op tegen de rest van de wereld in de Frontier International Championships! Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast worden op 27 september 2013 gelanceerd voor de Nintendo 3DS-systemen. In de anloop naar de release worden nog meer details over het spel onthuld.

  Kijk voor meer informatie op:

  Website Nintendo: www.nintendo.nl

  Website Nintendo3DS: www.nintendo3ds.nl

  Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl