• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Lees de nieuwe Iwata vraagt: Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity. Je wordt er alleen maar sterker van!


    04-06-2013

    Speel zelf een Pokémon en bereid je voor op een grandioos avontuur in Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity! Betreed een wereld waarin Pokémon tot leven komen. Ze verkennen grotten die telkens anders zijn als je er naar binnen stapt. Je ontmoet er nieuwe Pokémon en levert gevechten met hen. Stel het ultieme team samen om de wereld te redden! Tussen de expedities door verzamel je grondstoffen en help je om Pokémon Paradise te transformeren van een droge woestenij tot een prachtige, welvarende stad!

    Om te weten te komen hoe deze nieuwe titel is ontstaan, sprak meneer Iwata af met een aantal leden van het ontwikkelteam, waaronder Tsunekazu Ishihara, de directeur van The Pokémon Company. Hij vertelt over de oorsprong van de Pokémon Mystery Dungeon-serie. Ook bespreekt hij hoe moeilijk het is om de moeilijkheidsgraad in balans te houden, zodat het spel voor allerlei soorten spelers een uitdaging biedt. Daarnaast komt aan bod waarom deze nieuwe titel voor Nintendo 3DS de ultieme versie van de serie is. Meneer Iwata begint aan een gesprek dat bijna net zo veel verrassende wendingen kent als de grotten in het spel!

    Bereid je voor op een grandioos avontuur in Iwata vraagt: Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity en lees daarna interviews over andere onderwerpen in ons Iwata vraagt-gedeelte. Bezoek de website van Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity voor meer informatie over het spel zelf!