• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Lees het nieuwste Iwata vraagt-interview over Fire Emblem: Awakening


    15-03-2013

    Spanning, avontuur en een strategiespel dat om beurten wordt gespeeld – de geliefde Fire Emblem-serie is terug, en alleen voor Nintendo 3DS! In Fire Emblem: Awakening worden allerlei elementen uit eerdere Fire Emblem-spellen gecombineerd met een splinternieuw verhaal dat je van het begin tot het eind op het puntje van je stoel houdt. De strategische actie en bloedstollende gevechten zijn toegankelijk, onbegrensd, diepgravend en meeslepend, en zullen zowel fans van het eerste uur als nieuwkomers aanspreken. En met de verbeterde 3D-beelden en voice-overs op de Nintendo 3DS, vormt Fire Emblem: Awakening het absolute hoogtepunt van de serie!

    Om in de rijke geschiedenis van Fire Emblem te duiken en meer te leren over dit nieuwste spel, riep Iwata een legertje ontwikkelaars bijeen voor een interview. Met zeven verschillende mensen van Intelligent Systems en Nintendo is dit het grootste groepsinterview tot nu toe! Het gepassioneerde team deelt een schat aan informatie met de lezers van dit interview. Van de nieuwe richting die met Fire Emblem: Awakening werd ingeslagen, tot de aanhoudende drang om nieuwe ideeën en functies in het spel te verwerken, zelfs de meest doorgewinterde fan zal nog heel wat opsteken van dit interview!

    Maak kennis met de wereld van Fire Emblem in Iwata vraagt: Fire Emblem: Awakening, en lees de interviews over veel andere onderwerpen in onze Iwata vraagt-rubriek. Kijk voor meer informatie over het spel op de spelpagina van Fire Emblem: Awakening!