Ontvang Pokémon Meloetta


26-03-2013

Vanaf 22 maart tot en met 19 april kun je de legendarische Pokémon Meloetta ontvangen als je in het bezit bent van de Europese versie van Pokémon Black Version, White Version, Black Version 2 of White Version 2. Deze Pokémon, van het type Melody, heeft level 50 en kent de aanvallen Close Combat, Psychic, Teeter Dance en Round.

Meloetta heeft twee verschillende vormen. Standaard heeft ze haar Aria-vorm, waarin ze een Normal- en Psychic-type is. Wanneer ze echter de aanval Relic Song gebruikt, verandert ze in haar Pirouette-vorm en ruilt Psychic in voor het type Fighting.

Ga tussen 22 maart en 19 april naar één van de filialen van Game Mania en ontvang Meloetta!

Bekijk hier de adressen: GAMEMANIA

Zo kun je Meloetta ontvangen:

  • Vergeet niet je Nintendo DS, DS Lite, DSi/DSi XL of 3DS/3DS XL mee te nemen met één of meerdere van deze spellen. Op iedere Game Card is deze Pokémon een maal te ontvangen.
  • In het spel moet de speler ervoor zorgen dat hij of zij over een Pokédex beschikt. Om Meloetta te kunnen ontvangen moet er een plekje vrij zijn in de zg. party en mag je niet meer dan 11 Wonder Cards in je bezit hebben.
  • Verder moet de draadloze communicatie ingeschakeld zijn, de batterij voldoende opgeladen zijn en dienen klok en kalender correct ingesteld te zijn.
  • Na ontvangst moet het spel worden opgeslagen!