• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Wii U in de schijnwerpers: Wii Street U powered by Google


  13-03-2013

  Met zijn innovatieve controller, de Wii U GamePad, biedt het Wii U-systeem splinternieuwe spelervaringen die je nergens anders vindt. Maar hij kan nog veel meer. Wii Street U powered by Google gebruikt het Wii U-systeem, de GamePad en de televisie om je een fascinerende nieuwe kijk op de wereld te geven. En op het moment kun je deze titel gratis downloaden in de Nintendo eShop!*

  Het is natuurlijk altijd leuk om je eigen huis, school of bedrijf op te zoeken, maar als je 's wat anders wilt proberen, organiseer dan eens een speurtocht voor je vrienden en familieleden! Zoek een interessant punt op de kaart, zoals een gebouw of standbeeld, en bedenk aanwijzingen waarmee de speurders het kunnen vinden. Ontbreekt het je aan inspiratie? Kijk dan eens naar de inbegrepen Recommended Tour Spots, met 72 adembenemende locaties, zoals het Groot Barrièrerif en de Amazone. Zo kom je geheid op nieuwe ideeën!

  WiiUDS_WiiStreetUPoweredByGoogle_03.jpg


  Met de Recommended Tour Spots kun je een wandelingetje maken rond het paleis van Versailles, om onmiddellijk daarna de straten van Las Vegas onveilig te maken en in alle rust te genieten van Stonehenge – allemaal in niet meer dan minuten. Er zijn zelfs gebouwen die je van binnen kunt bekijken! De president zul je er niet tegenkomen, maar als je in de nabije toekomst niet van plan bent om naar Washington D.C. te gaan, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het Witte Huis.

  Roep het hele gezin rond de televisie en ga voor je volgende vakantie op zoek naar de beste locaties om te zonnebaden, plekken die je gezien móét hebben of de chicste winkels. Er zijn talloze betoverende locaties die erom vragen verkend te worden, gewoon vanuit je luie stoel.

  Behalve deze aanbevolen bezienswaardigheden, kun je ook terecht in Miiverse, waar je kunt lezen over de favoriete locaties van andere spelers. Soms vind je er zelfs coördinaten, die je kunt invoeren om direct naar een bepaalde plek te gaan. Er zijn duizenden interessante locaties die je kunt vinden met een beetje creativiteit en nieuwsgierigheid. En je weet maar nooit, misschien vind je zelfs enkele plaatsen met namen die je herkent uit je favoriete Nintendo-spellen!

  Wii Street U powered by Google kan tijdelijk gratis worden gedownload in de Nintendo eShop,* dus er is geen enkele reden om niet op wereldreis te gaan!

  * De applicatie is voor beperkte tijd gratis te downloaden en zal hierna slechts als betaalde download beschikbaar zijn. Momenteel is het de bedoeling dat deze beschikbaar voor download en gebruik zal zijn tot 31 maart 2016.