• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in winkels en in de Nintendo eShop: Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity


    17-05-2013

    Bereid je voor op een oneindig avontuur: Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity is nu verkrijgbaar voor Nintendo 3DS! Word een van de vijf verschillende Pokémon en verken een wereld van kerkers, Pokémon om tegen te vechten en vrienden om te maken!

    Er wachten jou en je dappere team meer dan 20 spannende mysterieuze kerkers, allemaal vol schatten, vallen en andere Pokémon ! Verzamel hulpmiddelen en andere voorwerpen in de kerkers en gebruik ze in Pokémon Paradise om een kale woestenij te veranderen in een bruisende stad. Geen zorgen als je meer hulpmiddelen nodig hebt, want de layout van elke kerker verandert elke keer als je hem binnengaat, dus heb je een oneindig aantal mogelijkheden om meer te verzamelen! Je kunt zelfs compleet unieke kerkers ontdekken door Magnagates in de echte wereld te vinden. Gebruik de camera's aan de buitenkant van je Nintendo 3DS-systeem om een rond object te scannen en je opent een nieuwe Magnagate die je naar een kerker brengt die niemand anders ooit heeft gezien!

    Naast dat Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity in de winkel gehaald kan worden, kun je het spel ook kopen als downloadversie in de Nintendo eShop. Zo kun je het spel altijd en overal spelen, zonder dat je een Game Card nodig hebt. Je kunt ook een gratis demo van het spel in de Nintendo eShop downloaden, voor een voorproefje van het avontuur en je bewaarde spelbestand van de demo overzetten naar het volledige spel om door te gaan waar je gebleven was!

    Lees alles dat je moet weten over dit nieuwe Pokémon-avontuur en vind de QR Code die je direct naar de downloadpagona in de Nintendo eShop brengt op de officiële spelpagina van Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity. Daarnaast kun je een paar leuke korte animatiefilmpjes kijken op ons Nintendo 3DS YouTube-kanaal voor een introductie van de wereld van het spel!

    Vergeet ook niet dat dit spel een van de selecte titels in onze Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen! is. Registreer dit spel en twee andere spellen die in aanmerking komen voor 30 juni 2013 bij Club Nintendo en je kun gratis beslag leggen op een downloadversie van een vierde spel uit het aanbod, in de Nintendo eShop! Ga voor meer informatie en de algemene voorwaarden naar de site voor de Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen!.

    Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity is nu verkrijgbaar, zowel in de winkel als in de Nintendo eShop als downloadversie, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

    QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.